Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
пензионерски дом "македонска фудбалска репрезентација" распишувак конкурс за обнова и реконструкција на истиот поради дотраеност .

Никаква игра една голема нула !!! Богатинов кој ми те стајл пиле тебе да браниш?? И како бе нема човек на втора статива :mad:

Судијава значи апла бе човек апла па и балетан шо не глеа фудбал ќе види дека завзема страна :@@ и ако изгубиме бар и црвен да добиеме,Стевица нека му влезе на овој распутин со свирчето у гз:mad:

А овој комотно можеше да излези на момент, да си свари едно кафенце, да го испие, да се врати да шутни и да постигни гол. Нашиве буквално заспаа, ни во тој случај немаше да го покријат

многу се возбудени овие наште бе во одбраната , не се на ниво на хрватите ама добри сме сега за сега. НАПРЕД !

Јас така гледам на МТВ или цела источна е празна ?

Паметна тактика на Чеде. Му ја остај играта и ги уби на контра. Ама тие не убија на центаршути. То не му е паметно така да ги остават и да си центрират од кај ќе стигнат.

Изведувачите на химната :facepalm:

Одбраната е епик феил, абе слоу моушн еј, нафрлаат од корна они дремат како мисири некој, транзиција среден ред напад е катастрофа. Десното крило е отсечено, продор у средина е веќе прочитан.

Голот на Ибраими е копија на онај на Пандев против Удинезе за 2-1 :)

Добро ова Шиков со хрватско потекло да не е ? :tapp:
Богатинов :facepalm:

Господата оперски пејачи :sick:

Јас така гледам на МТВ или цела источна е празна ?

Паметна тактика на Чеде. Му ја остај играта и ги уби на контра. Ама тие не убија на центаршути. То не му е паметно така да ги остават и да си центрират од кај ќе стигнат.

Изведувачите на химната :facepalm:
Има едно 1500 Хрвати и уште половина трибина со Македонци......
Иначе режисерот е катастрофа,ниту камери ко што треба поставени,ниту покажува повторени снимки како што треба........ништо.
А и химната беше фаил.....сите 3 строфи....не ме јеби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom