Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, Хрватска се КАТАСТРОФА. Мораме да го искористиме тоа. Не дека ние играме нешто wow...

Тричко е тотално вон форма, Попов и Демири катастрофа. Ибраими добар, Глигоров солиден, Ристиќ треба да го форсираат со долги топки. Пандев класа!

Ја сум општо задоволен и со нерешено, но одлично би било да ја искористиме катастрофалната игра на Хрватска.

Хрватска 5 удари 1 у ракми на гол
Македонија 8 удари 4 у ракми на гол
Not bad.:)

Кога не играме добро, имаме среќа...
Кога играме добро, немаме среќа...

Ех, животе мој...

Ме изненадија дечкиве, првово полувреме, ама ќе си молчам, само нека продолжат вака, и да се консолидираат уште повеќе и све ќе биде у ред.

Супер играме, штета што дадовме се од себе во првово а не дадовме гол. На Тричко треба Мурињо да му слезе да го среди малце, никаков шут има а шутира нон стоп.

Тричко подај бе една :(
Ајде ајде добри сме, мора да му наместиме една на Стевица да ја рокне.
Пандев каков шут извади :cuc:

Ова е играта што сакам да ја гледам. Уште малку сигурност у одбрана и топ смо!

Pandev bez premca igračina za sve ostale na terenu...vidi se pri svakom primanju lopte
Ubijaju Makedonci :cuc:
Pandev se sprda sa nama ali jebiga, nema čovjek sreće.
Vidim da nas Makedonci rutinski hendlaju i već na početku poručuju da naši mogu u Brazil samo na godišnji odmor.

forum.hr
Паметно мислење :)

Тричко може да одмори малце во второ полувреме.. многу топки троши.. Може Ѓеорѓиев да напрај едно деби и да не изненади сите!

Јонуз ти ли си?:D
Внук му :D.... пишана ми е 0-0 точен резултат.... абе ако примиме ебан гол во 85-та ќе плачите 0-0 да завршеше..затоа за зголемување на самодовербата мислам 2 бода за старт се сосема добар резултат али секогаш се може повеќе ако се искористи тоа шо Хрватска е тапа моментално, а Шкотска отсекогаш биле и тапа и камења и дрва и се..како само не тепаја претходната утакмица кај нив не знам :facepalm:

Pandev bez premca igračina za sve ostale na terenu...vidi se pri svakom primanju lopte
Ubijaju Makedonci :cuc:
Pandev se sprda sa nama ali jebiga, nema čovjek sreće.
Vidim da nas Makedonci rutinski hendlaju i već na početku poručuju da naši mogu u Brazil samo na godišnji odmor.

forum.hr
Pandev igra ko svetska klasa igrac da e, ete sto znaci Murinjo za nego, pa makar i na tribini pratel. :D
Car e, vo momentov igra ko lider na reprezentacijava, a i ostanatite se odlicni osven Popov i Tricko so tie bezveznite sutevi od 100 metri, samo go shitka posedot na hrvatite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom