Македонска фудбалска репрезентација

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Искрено, Хрватска се КАТАСТРОФА. Мораме да го искористиме тоа. Не дека ние играме нешто wow...

Тричко е тотално вон форма, Попов и Демири катастрофа. Ибраими добар, Глигоров солиден, Ристиќ треба да го форсираат со долги топки. Пандев класа!

Ја сум општо задоволен и со нерешено, но одлично би било да ја искористиме катастрофалната игра на Хрватска.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Хрватска 5 удари 1 у ракми на гол
Македонија 8 удари 4 у ракми на гол
Not bad.:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кога не играме добро, имаме среќа...
Кога играме добро, немаме среќа...

Ех, животе мој...

Ме изненадија дечкиве, првово полувреме, ама ќе си молчам, само нека продолжат вака, и да се консолидираат уште повеќе и све ќе биде у ред.

M

Mario Gómez

Гостин
Супер играме, штета што дадовме се од себе во првово а не дадовме гол. На Тричко треба Мурињо да му слезе да го среди малце, никаков шут има а шутира нон стоп.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.641
Тричко подај бе една :(
Ајде ајде добри сме, мора да му наместиме една на Стевица да ја рокне.
Пандев каков шут извади :cuc:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ова е играта што сакам да ја гледам. Уште малку сигурност у одбрана и топ смо!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Pandev bez premca igračina za sve ostale na terenu...vidi se pri svakom primanju lopte
Ubijaju Makedonci :cuc:
Pandev se sprda sa nama ali jebiga, nema čovjek sreće.
Vidim da nas Makedonci rutinski hendlaju i već na početku poručuju da naši mogu u Brazil samo na godišnji odmor.

forum.hr
Паметно мислење :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Тричко може да одмори малце во второ полувреме.. многу топки троши.. Може Ѓеорѓиев да напрај едно деби и да не изненади сите!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Јонуз ти ли си?:D
Внук му :D.... пишана ми е 0-0 точен резултат.... абе ако примиме ебан гол во 85-та ќе плачите 0-0 да завршеше..затоа за зголемување на самодовербата мислам 2 бода за старт се сосема добар резултат али секогаш се може повеќе ако се искористи тоа шо Хрватска е тапа моментално, а Шкотска отсекогаш биле и тапа и камења и дрва и се..како само не тепаја претходната утакмица кај нив не знам :facepalm:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не знам колку ќе имаат душа да истераат нашиве до крај вака играме отворено

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.138
Pandev bez premca igračina za sve ostale na terenu...vidi se pri svakom primanju lopte
Ubijaju Makedonci :cuc:
Pandev se sprda sa nama ali jebiga, nema čovjek sreće.
Vidim da nas Makedonci rutinski hendlaju i već na početku poručuju da naši mogu u Brazil samo na godišnji odmor.

forum.hr
Pandev igra ko svetska klasa igrac da e, ete sto znaci Murinjo za nego, pa makar i na tribini pratel. :D
Car e, vo momentov igra ko lider na reprezentacijava, a i ostanatite se odlicni osven Popov i Tricko so tie bezveznite sutevi od 100 metri, samo go shitka posedot na hrvatite.

Kajgana Shop

На врв Bottom