Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Има 12 настапи и 2 гола за репрезентацијата Ѓуровски

Де бе па вие инвалиди ги напрајвте тие од таа лига , се иживљавал ... нека дојде некоја екипа тука партал ке не напрај не си прајте филмови еве ја и шкендија изгуби од некој смешен клуб , зашто многу ни е јака лигата и клубовите

Ова ни е можеби последна шанса да дојдат вистински луѓе во фудбалот,не само да се смени Хари,голем кур ако го сменат него а дојдат личности од ист ков,треба да дојдат луѓе шо работеле во фудбалот,шо го сакаат фудбалот,треба да се привлечат спонзори кои ќе вложат во фудбалот...а не само да се цица од фудбалот,да се местат без срам утакмици...
Време е фудбалот да оди напред...
Текстов ти е како создаден за говор на политички митинг. :icon_mrgr:

Сензационално: ПСЖ после Ибрахимовиќ, сака да го купи Агим Ибраими за 1,6 милиони евра
Сензационална вест доаѓа од Словенија, каде словенечкиот спортски дневен весник „Екипа“ (www.ekipa.org) објави дека Пари Сен Жермен ќе го купува македонскиот фудбалски репрезентативец Агим Ибраими. Клубот што е хит во светот на фудбалот, кој не штеди средства за да направи супертим, по купувањето на Лавеци, Верати, Силва и Ибрахимовиќ, појавил интерес да го купи Агим Ибраими, фудбалерот на Марибор, за 1,6 милиони евра.

Ибраими, според словенечка „Екипа“ би требало да потпише четиригодишен договор со ПСЖ и годишно да заработува 400.000 евра. Првичните преговори се веќе отпочнати, а треба да продолжат по двомечот што Марибор ќе го игра во квалификациите од Лигата на шампионите против Железничар Сараево.

Доколку се оствари оваа сензационална најава, тогаш Агим Ибраими ќе влезе во овој елитен клуб и ќе биде соиграч со големи ѕвезди на европскиот и на светскиот фудбал, а негов тренер ќе биде Карло Анчелоти. Токму Анлелоти, кој е одличен пријател со директорот на Марибор, Златко Заховиќ, ги иницирал разговорите за можниот трансфер на Агим Ибраими во Пари Сен Жермен.
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=9907

Не ми се верува, дека веста стигна и до нашите портали.
Баш вчера го читавме истото и се смеевме како ненормални. Ова е само за да го мотивираат да даде 2-3 гола утре.

И да, Пари Сен Жермен:tapp:

Не ми се верува, дека веста стигна и до нашите портали.
Баш вчера го читавме истото и се смеевме како ненормални. Ова е само за да го мотивираат да даде 2-3 гола утре.

И да, Пари Сен Жермен:tapp:

А што, ПСЖ како секое лето да купуваше напаѓачи од типот на Ибрахимович па сега за овој не ти се верува.

Шала на страна ;) сега ПСЖ со Анчелоти и Леонардо и со тие пари што располагаат не верувам дека на Ибраими му фрлиле око, а да е вистина би ми било мило поради тоа :)

Босанските медиуми со наслов: Босно засрами се, видете го стадионот во Скопје, во таков стил нешто. Абе ти ебам и стадион и све ич не ми прај ќејф, поарно играјте си Кошево, Грбавица, Биљино поље ама знаете дека гледате вистински репрезентативци... демек стадионот ќе направи нешто од дрвава наши.

Босанските медиуми со наслов: Босно засрами се, видете го стадионот во Скопје, во таков стил нешто. Абе ти ебам и стадион и све ич не ми прај ќејф, поарно играјте си Кошево, Грбавица, Биљино поље ама знаете дека гледате вистински репрезентативци... демек стадионот ќе направи нешто од дрвава наши.

:cuc::cuc::cuc:

И ти сеа многу сакаш, боље да иаме само стадион, него да неаме ни стадион ни репрезентација асална:P :icon_mrgr:
http://kajgana.com/iffhs-makedonskoto-prvenstvo-megju-posilnite-vo-regionot
Ме интересира само кој дебил го праел ова рангирање ? :tapp: :facepalm:
Па уште оние од ФФМ на нивната страна пишале, Ново признание за Македонскиот фудбал :pos: :tapp:

Добро е, напредуваме го делиме местото со Гватемала.
Море идете лечете се, шупливи глави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom