Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
а колку е глуп, можеше директно во реал од работнички :tapp:

^ти кај играше?

Со негови години е капитен на У21 има играно за едни од најдобрите клубови во македонија и сега си направи трансвер надвор. Нешто што ти цел живот ќе го сонуваш додека шутираш пред зграда. Ти си нашол да кажуваш на кој каде му е врв на кариера :tapp:

^ Абе дали јас или некој трет ќе го каже не е битно, ама така е за сите. Ја немам ништо против него, кај сака не игра и како сака кога тоа е најголем успех на секој мак. фудбалер, прва српска лига...сурова реалност јбг.;)

^ Абе дали јас или некој трет ќе го каже не е битно, ама така е за сите. Ја немам ништо против него, кај сака не игра и како сака кога тоа е најголем успех на секој мак. фудбалер, прва српска лига...сурова реалност јбг.;)
Да, да така е и на Тричко му е српска лига најголем успех :гомце:

Чекајте бе, млад е. Ако се покаже, од кај знаете дали ќе му биде ова врвот. Све зависи од него, ако е како другиве, у право си дека ова ќе му биде врвот.

Иначе и Ристиќ денеска постигнал гол, за победа на Сувон од 3-1.

Чекајте бе, млад е. Ако се покаже, од кај знаете дали ќе му биде ова врвот. Све зависи од него, ако е како другиве, у право си дека ова ќе му биде врвот.

Иначе и Ристиќ денеска постигнал гол, за победа на Сувон од 3-1.
Види додека Ристич за тимот прави партал...од меч во меч..од сезона во сезона.
Кај нас Фазли е прв шпиц неприкосновен, а и 2/3 меча што ги има изиграно само на деби мечот пред 5 години постигна погодок Ристиќ...инаку ништо не покажал во тие МАЛКУ да напоменам мечеви...
Што е со сите наши играчи бе? За тимови знаат да играат, облакаат дрес и како Хари да влегува во нив...дури и кога играше прв тим за репрезентација (што посл. 2 години не сум ги видел најдобрите на терен...се се некои десеткувани антиталенти.)

Воедно, на стримот од Охрид... никаков звук не се добива :(

На писмото пишувало усмена оставка, морало да се расправат, овај матит нешто.

За тој ветар во грб што го има Горан Б. малку има постигнато до сега, а веќе има 22 години, мислам дека ова му беше последниов воз. Може ќе напредува понатака, само сум скептичен.

Македонија – Литванија на 15. август ќе се гледа за 100 денари

Управниот одбор ја одреди и цената на билетите за престојниот наш пријателски натпревар со Литванија, последен пред стартот на квалификациите за СП 2014 во Бразил, кој ќе се игра на националната арена „Филип Втори“ на 15. Август.

Македонските љубители на фудбалот натпреварот ќе може да го следат за цена од 100 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom