- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Срце види вака, на повеќето од таму не ни им се игра за Македонија. На Пандев, на Попов и на уште неколку. Глумат дека се повредени само за да не играат. А ја знаете ли причината или само саедите пред компјутер и кењате како биле најслаби? Со Интер првак на свет, Попов со Динамо гледај до кај догура.Мислам дека толку е капацитетот на оваа репрезентација пред се. А Попов според мене е големо дрво и не заслужува да игра воопшто. Само нешто нафрлува топки, страв му е да се пушти во дуел со одбранбениот играч од Ирска и трча без врска.
Туку проблемот е што имаме рекетари во раководството. Прв пример и доволен ти е случката со Пандев. Не може еден Гого Јовчев мафијаш, 3 чисти од фудбал што нема да му праи селски фори на Пандев како тоа му бил убав ролексот на рака и дека имал уште 10 дома.
Епа покрај такви гомна ни јас не би доаѓал да играм, да губам време и да се срамам пред се.
--- надополнето: Jun 5, 2011 7:12 AM ---
Срцко види и ти вака. И Меси да го земеме покрај нашите креативци ќе се изгуби. Дечкото се гледа внесе свежина, поведе топка, има идеа. Колку и да не знае барем игра константно во својот клуб. Доколку 70% од репрезентативците ги греат клупите во своите тимови.Абе исти курац се сите.
Ете и за Хасани утепавте со фалење, ништо посебно не е чоекот.
А за тоа у дијаспората, ха..играчи кој се пред пензија имаме колку што сакаме во Македонија![]()
Извини вака ама играч не се станува со тренинг. Утакмицата е повеќе тренинг.
--- надополнето: Jun 5, 2011 7:18 AM ---
И тоа што викаш држи вода, ама и 70% на стадион идат луѓе што не знаат колку души играат фудбал.Стадионот се полни зошто поголем е бројот на картите кои се раздаваат од картите кои се пуштаат во продажба. И се дури сме вакви за никаде тоа е добра работа, зошто инаку 7-8000 е максимумот.
Тие ваквите што разбираат си седат дома пошто си ја знаат ситуациата.
--- надополнето: Jun 5, 2011 7:19 AM ---
http://footyroom.com/macedonia-0-2-ireland-2011-06/Како ни го дадоа првиот? Едно креле стоеше пред мене, не го видов.
А вториот, за жал, го видов.![]()
90% зборат тука како Попов најдобро играл и највеќе се обидувал нешто да направи. Дај не ме заебавај бе, цело време нафрлува воздушни топки од кои сите ама баш сите беа катастрофа. Тоа се вика FAIL. Цело време истото го правеше, а воздушни топки против Ирска знаеме колку лесно може да се реализираат во гол. Дечкото едноставно нема идеа како да игра, или набацува без врска или трча со топката без да проба да направи некој трик, али само права линија како да има пред него и трчај ајде
. Го одбрав Попов зошто најтапа впечаток ми остави заедно со Шумуликовски нормално.