Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
ova seto e rezultat na loshi sezoni vo klubovite so mala minutaza elmas, bardhi, ovie arapite dvajca otidoa na ladenje, velkovski jedino troa postandarden, musliu i toj ama nisko nivo vo klub ispadnat od vtora liga 10 kola pred krajot, bez ademi i stevo, bez bek, na sredina isto ni nikolov ni spirovski nemat igrano ova sezona, ovie babunskite cista prevara ispadnaa zaesno so askovski, miovski na bobi sho gi vadi od dzep, so eden zbor se odi nadolu bez nekoja najava za promena

Толку ќе е и успехот на ваа генерација, се гледа дека Барди е единствениот кој што се замара на теренот, па и Алиоски чат пат и исто не би се пожалил од Велковски/Муслиу оти знаат да пружат добри партии, другите не вреде да се спомнат. Три утакмици без Адеми и Стефан Ристовски и три утакмици без никаква идеа и 0 реализација, т.е идеа имаше колку толку, пушташе добри топки Барди, ама шо фајде кога нема кој да реализира. Го гледаш на теренот, и тиа што највеќе трче и се труде пак Барди, другите статички, нека се гонат у пичку матер треба да земат да летат шамари у соблекувалната да се светат тоа ѕвездите ебаму тоа.

Посебно на Елмас, дај нека земе нека се остриже да му ебам тоа главата кај пробуе да дриба изиграва Роналдињо па и коса долга како неговата сака изгледа да пуште. Од каа му порасна косата ништо не играе.

ova seto e rezultat na loshi sezoni vo klubovite so mala minutaza elmas, bardhi, ovie arapite dvajca otidoa na ladenje, velkovski jedino troa postandarden, musliu i toj ama nisko nivo vo klub ispadnat od vtora liga 10 kola pred krajot, bez ademi i stevo, bez bek, na sredina isto ni nikolov ni spirovski nemat igrano ova sezona, ovie babunskite cista prevara ispadnaa zaesno so askovski, miovski na bobi sho gi vadi od dzep, so eden zbor se odi nadolu bez nekoja najava za promena
ама и погрешна процена на селекторот... што к.р се занесуваш, играј на 0:0, сега ни Втори нема да бидеме, расипавне гол разлика

Според мене на нашите не им се игра веќе некако потрошени се после баражот со паднат морал како да го постигнале зенитот на кариерата се понашаат.Стварно само Барди се труди другите дрва посебно Елмас е многу паднат.Ни фали и класичен шпиц веќе гол не можеме да дадеме ако не ги броиме аматерите Гибралтар.

Имам осет дека ќе не размонтираат. Со оглед на тоа колку сме во лоша форма и тимски и индивидуално, нема да бидам изненаден од пораз со 2 гола разлика.
Нашиве се многу млитави овој јуни...
Сепак ете се изненадив. 3 гола разлика не размонтираа.

и Казахстан дрма, ај Турција лесна група... па и Косово гризе... сега здраво ќе ни падне ранкингот...

Баш ме занима сега изјавата на серот наш како сме играле одлично како сме имале шанси у прво и остали срања шо ги јаде на секој прес.
Сосема заслужена победа на Грузија, нашите анемични Грузијците паметни. Еднаш му успеја со Ашковски на десен бек кога топката се одби од 1253 играчи и некако дадовме гол, но денес го немаше никаде, ма да не беше нешто крив за головите... Муслиу првиот, Столе и донекаде Чурлинов вториот и Алиоски и донекаде Столе третиот...
Во кратки црти тоа би било горе доле. Комплетно надиграни, тактички Сањол феноменален...

И на претходните две текми паднавме во второ, еве и денес истата песна, само што денес противникот не беше Бугарија па не казнија на контри, т.е. не искинаа.

Елмас не постои триве утакмици и искрен да бидам малце ме разочарува. Наместо да е лидер и да ја преземе играта во свои раце тој едноставно не постои на терен.

Elmas ne može da go podnese pritisokot koj mu se nametna, odnosno deka treba ga bide nov Pandev. Čovekot ne e ni psihički taka jak, nema ni samodoverba ni drskost u nego da grize na toj način. Da beše taka i vo Napoli ke iskoristeše i ke prevzemeše vo repkata, odnosno ke beše nalik na Karačkavalija (lupnav, ne mu go pamtam prezimeto:)))]. Ovie 3 natprevari go dotepaa psihički, i iskreno ne znam kao ke se vrati na prav put, posebno koa Kačkavalj ke mu go zeme mestoto vo Napoli (koe standardno nikad i go nemaše ako sme realni:). Mnogu raboti treba da se sosečat od koren za da trgneme pak kako treba. Se vide deka sme repka koja ako i falat prvotimci ne može da menja. Se na se razočaruvačko spuštanje na zemja.

Чурлинов во 30 минута немаше душа. На 5 контри се влечеше, на една единствена тргна кога никој не го гледаше. Иначе во живо, Ашковски е измислен за сите крила. Само немаше поддршка од Чурлинов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom