Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за Стефан! Три безвезе пасови, еден кој можеше на сам почеток да биде и добра шанса. Не не притискаат Португалциве и тоа треба да го искористиме, да пркнеме малку напред. Ајде, ништо не е загубено.

Напред ја рока кога не треба, сега дијагонала на високо излезени неколку играчи на Португалија. :facepalm:

Одлично сме поставени, ама оваа грешка може да не чини елиминација.

Таман мислиш од средина ќе тргнат у напад и топката ја гледаш покрај нозете на Столе :pos:

Нема што да се тактизира второво полувреме секако губиме. Само напаѓачки. Алисоки нека го покоси Роналдо ако веќе оди в пензија да му обезбеди инвалидска.

Последно уредено:
Ristovski mi e uvek rizičen so toa desnata noga. Samo so nea igra na obratna strana i koa vrakja e sekad sklon na greška. Ebate fudbalerite što igraat samo so edna koga. Na vakov natprevar vaka da im pokloniš gol e žalosno. Posle ke bide se trudevme ama tolku beše. U vtoro treba da pokažat muda i da odat all in. Dosta beše ova branenje i čekanje od gospod. Igraj muški pa što bide. Mora da bideme polucidni i pohrabri, pošo od avion se glea deka Portugal ne se nišo posebno u odbrana. Veruvam deka možeme da dademe gol, samo treba muda. Ajde muda na teren, pa j da ne se plasirame nikoj nema da kenja.

Па добро, не може да играме без напад 90 минути со Италија и 90 минути со Португалија без да згрешиме ништо. Порано или подоцна, прашање на време беше кога ќе примиме. Мора да се одигра нешто и напред за повеќе.

Ајде Ашковски место Ристовски...
Автоматски споено мислење:

Хемија на нашата игра 0% ко првпат да се гледаат на терен меѓу себе.
Автоматски споено мислење:

Стефан Ристовски е глуп. Извинете, ама тоа е. Јебига.

Не можам да си дадам рационално објаснување за оној потег. Не знам, не разбирам.
Не си само ти. Сите сме затечени од потегот на Ристовски. Само он знае што сакал да постигне со шутот.

добри сме само како Аутсајдери и Катанаџо, селекторот згреши што тргна со сите сили од старт, сега тешко да направи пресврт... а всушност Португалија и не е посилна од Италија, ама не отвори и контри ни праеше... сега кога водат уште полошо...
интересно, на ливескоре вика за наша победа сега е 65 коефициент, а пред утакмица беше 17
..значи не отпишале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom