Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Најидиотски беше како му даде жолт картон на Деспотовски... Прво му даде на Шиков или незнам кој, и Филип веројатно само нешто спомнал (ама не беше некој протест или појма неам) и се слушаше (до телевизорот!!!) како судијата му вика на Деспотовски "BACK OFF!!!" и ни а ни б одма и него жолт му даде... Шо проблем има тој у главата ја незнам, ја у тој момент си реков „сеа прашање само на време коа ќе падне и првиот црвен со ваков судија“...

Деспотовски цело време пред да го добие жолтиот картон го "бркашe" судијата... буквално трчаше како куче пуштено од ланец по него и затоа си го заработи картонот...

Ако ништо друго барем се искинав од смеење на објаснувањето на телопот: VELICHE SHUMULIKOSKI - HEAD COACH MACEDONIA , ANDREI ARSHAVIN -HEAD COACH RUSSIA . . .:pos2:

Фудбалската репрезентација на Русија е 7 класи поквалитетна од македонската тоа е факт тука нема што да се дискутира или пак да се размислува.Имаат супер модерни стадиони,супер јаки клубови,младински школи тоа е неспоредливо со македонскиот фудбал но вчера натпреварот со Русија беше наместен 100% .Ми кажа човек кој е на функција во ФФМ и целиот ден го знаев исходот од натпреварот.Значи информација од човек кој нема ситна функција во ФФМ натпреварот е наместен:smir:.

Фудбалската репрезентација на Русија е 7 класи поквалитетна од македонската тоа е факт тука нема што да се дискутира или пак да се размислува.Имаат супер модерни стадиони,супер јаки клубови,младински школи тоа е неспоредливо со македонскиот фудбал но вчера натпреварот со Русија беше наместен 100% .Ми кажа човек кој е на функција во ФФМ и целиот ден го знаев исходот од натпреварот.Значи информација од човек кој нема ситна функција во ФФМ натпреварот е наместен:smir:.
Да го кажеше ова пред натпреварот ќе верував, ама вака џабе ни раскажуваш...

Плус, штом ти си знаел за резултатов ондак што не уплати едно 500 евра у кладилница...

Па нормално, секогаш по натпревар се јавуваат, класика...

И јас знаев дека е наместен, ама не сакав да ви кажам .!.

Да го кажеше ова пред натпреварот ќе верував, ама вака искрено ништо не ми значи твојов „доказ“...

Плус, штом ти си знаел за резултатов ондак што не уплати едно 500 евра у кладилница...
сигурно зел многу пари?:tapp:

после секој натпревар се јавуваат и пишат глупости,местенки,го знаеле резултатот оф,оф,оф

Да го кажеше ова пред натпреварот ќе верував, ама вака џабе ни раскажуваш...

Од кај знаеш дека не сум уплатил:smir:.Не ми е целта да привлечам внимание или слично ти кажувам што ми е кажано.И не е првпат македонска репрезентација да намести натпревар така да ништо не ме чуди.

Не ми е целта да привлечам внимание или слично ти кажувам што ми е кажано.И не е првпат македонска репрезентација да намести натпревар така да ништо не ме чуди.

Чим не ти е целта тоа, што воопшто се јавуваш со вакви испади истресени од ракав.
И де кажи вака ти, ко поупатен колку пати македоснката А репрезентација наместила натпревар и против кого ?

Од кај знаеш дека не сум уплатил:smir:.Не ми е целта да привлечам внимание или слично ти кажувам што ми е кажано.И не е првпат македонска репрезентација да намести натпревар така да ништо не ме чуди.
Хаха, само не ми е јасно како погодија пречка, два дена да им дадеш да шутираат нема да погодат во пречка :pos:
Инаку ќе заборавев и јас уплатив, сеа не знам што да правам со париве, хммм... :pos:

Чим не ти е целта тоа, што воопшто се јавуваш со вакви испади истресени од ракав.
И де кажи вака ти, ко поупатен колку пати македоснката А репрезентација наместила натпревар и против кого ?

Против Андора не беше наместен натпреварот кога загубивме и нерешено кога игравме:smir:

--- надополнето ---

Па не му гледате по никот, кој му кажал!? :pos:

Не се курчи ти ,нити те навредив нити ништо.Олабави малку:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom