bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.090
- Поени од реакции
- 7.297
Единствено не спасува наши победи со ерменија таму и исланд дома, ама и романија да киксне со ерменија.Се надевам онаа глупост со Исланд нема да не кошта 2 место.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Единствено не спасува наши победи со ерменија таму и исланд дома, ама и романија да киксне со ерменија.Се надевам онаа глупост со Исланд нема да не кошта 2 место.
Povrzan sum so nekoi lugje koi ne mozat da se vidat so golo oko.Твоите молитви беа слушнати. Амин.
Македонците секогаш си ја завршуваат работата сами, место да чекаат на други, ќе паднат панцерите во Скопје.Ме бендисува пристапот што не се олабавија и тргнаа да билдаат гол разлика. Гледам распоредот, Романија има чист пат до 2ро место со 9 бода со исланд, ерменија и лихтенштајн
.
за кои млади засилувања од Австралија и Шведска, ако мислиш на Ракип од Малме, еве дебитираше и имаше асистенција...од Австралија не знам, ако мислиш на Божиновски и Чолаковски, тие мислам во У21 се..а што стана со новите млади засилувања, мислам од Австралија а и од Шведска, може ќе добијат шанса во Скопје ?....
od Avstralija nekoj 1,95m visok..., zabraiv kako se vikaše..за кои млади засилувања од Австралија и Шведска, ако мислиш на Ракип од Малме, еве дебитираше и имаше асистенција...од Австралија не знам, ако мислиш на Божиновски и Чолаковски, тие мислам во У21 се..
Миовски и Ракип се супер освежувања...Miovski ok realizacija si imase, odnosno si isprati 2 suta u ramki na gol, ali golnanot se povampiri i mu gi fati so krajni napori
Miovski ok realizacija si imase, odnosno si isprati 2 suta u ramki na gol, ali golnanot se povampiri i mu gi fati so krajni napori