Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не си ги гледал во жолт низ годиниве?
20141216114610.png

И пума имаше жолт. Третиот ни е жолт, не црн, како Албанија.
Овој е пред да дојдат тие со сонцето. Гледаш дека е различен дизајнот? Зошто не се бунеше овие 4 5 години дека немаме жолт дрес?

Па баш бојата е проблемот не дизајнот. Не кој и да беше преседател по него ќе се урлаше. Дизајнерот не прави дрес на својата рака го право под инструкции кои ги добива. И Црниот дрес е ужасен. Никад ни сме имале ниту па ќе имаме врска со црна боја. Се знае во кои бои Македонија игра, Црвена, жолта и евентуално бела како неутрален дрес.

Вие си правите филмови во глава само заради албанците.
Да беше плав, ќе викавте дека според косовските дресови сме плави.
Еве Англија 2012 гостинскиот им беше црн, а 2013 црвен.
2002 имаа бел, црвен и плав дрес.

Португалија скоро секоја година мења бои.
Не знам што толку сте се фатиле за црниот.
Ако ете играме против Украина со тој, разбирливо е зашто не е жолт.

Еве ти го вистинскиот дизајнер. Се дупнале дизајнирање 3 месеци, од Сток маркет.
Прегледај го приврзокот 296857Прегледај го приврзокот 296858

Не ми е тоа поентата. Друг муабет е тоа.
Генерално без разлика на тоа од каде е рисот, дизајнот ми се допадна. Убав дрес е.

Овој е пред да дојдат тие со сонцето. Гледаш дека е различен дизајнот? Зошто не се бунеше овие 4 5 години дека немаме жолт дрес?
Не се бунам оти немаме жолт. Се бунам оти покушаа на мала врата да ни ги склепаат комбинацијата на трите да биде ко Албанија.

Генерално без разлика на тоа од каде е рисот, дизајнот ми се допадна. Убав дрес е.
Новиот дрес со Рисов ми се допаѓа повеќе од стариот. Како дизајн. За разлика од другите, ја никаде не пишав дека не ми се допаѓа новиов дрес.

Вие си правите филмови во глава само заради албанците.
Да беше плав, ќе викавте дека според косовските дресови сме плави.
Еве Англија 2012 гостинскиот им беше црн, а 2013 црвен.
2002 имаа бел, црвен и плав дрес.

Португалија скоро секоја година мења бои.
Не знам што толку сте се фатиле за црниот.
Ако ете играме против Украина со тој, разбирливо е зашто не е жолт.

Воопшто не ми е галје ниту за Англија, ниту за португалија во кој дрес играле. Зашто бе се праиш на тошо за тоа кај живееме? Или во странство си поише од 20 години па не знаеш каква е ситуација тука? Сејдини требаше разрешен да биде уште во моментот со прославата во шкендија. Во која друга земја да било кој пресдетал на федерација направеше така ќе леташе инстантно пошто строго е забрането политички прослави на спортски евенти. Ама добро нека ви биде.

Луѓе незнам шо ја тупите толку, намерата е јасна како ден, и тоа е најголемиот проблем, модифицирање на дресот со цел Абанските играчи и навивачи и другите националности да се идентификуваат под Рисот како БАЛКАНСКИ симбол кој ги обединува сите националности, шо е ова Република Балкан или Република Македонија?
СТВАРТА не е шо дресојте личеле како Албанските, повеќе личат на Катар, Латвија или Портуалија. НАЈГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ е шо НЕ личат на МАКЕДОНСКИ дрес и се бришат МАКЕДОНСКИТЕ симболи од истиот.
Поарно би играл со Пума дрес од античко време Жолто Црвен, отколку ова анти-македонско срање.
Мило ми е шо конечно реагираме за нешто заедно.
1622379522532.png

Што е со точките? Мене ми е јасно зашто не е разрешен и зашто пробаа ова со дресовите. Ама ти изгледа не сфаќаш чим се правиш слеп на јасната намера од страна на Сејдини.

Луѓе незнам шо ја тупите толку, намерата е јасна како ден, и тоа е најголемиот проблем, модифицирање на дресот со цел Абанските играчи и навивачи и другите националности да се идентификуваат под Рисот како БАЛКАНСКИ симбол кој ги обединува сите националности, шо е ова Република Балкан или Република Македонија?
СТВАРТА не е шо дресојте личеле како Албанските, повеќе личат на Катар, Латвија или Портуалија, НАЈГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ е шо не личат на МАКЕДОНСКИ дрес и се бришат МАКЕДОНСКИТЕ симболи од истиот.
Поарно би играл со Пума дрес од античко време Жолто Црвен, отколку ова анти-македонско срање.
Мило ми е шо конечно реагираме за нешто заедно.
Прегледај го приврзокот 296860

nie sme reprezentacija na balkanot ili makedonija? me boli kur mene za nekoja macka sto zivee vo pola evropa nikogas toa me bilo nas simbol, celo vreme samo popustame i ugoduvame na drugi. narod bez svoe jas

Колку пари се картите?

А у истокот не живеат Македонци, барем у Штип да има некаде па да можат и луѓетото од овој дел на Македонија да си купат карти
300 и 200 денари се картите

Колку пари се картите?

А у истокот не живеат Македонци, барем у Штип да има некаде па да можат и луѓетото од овој дел на Македонија да си купат карти
Има и во Штип, не е целосно она

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom