Koe менување тема? XD Само ве потсетуваме кого пробувате да оправдате. И тоа со факти. Ама пошто не ви одговара се праите на тошо. Ама не Сејдини топ е. Па искрено дур има вакви ко вас не ни заслужуваме подобро. Дај боже и орел да ни стават на дресот а вие продолжете да го правдате.
Дизајнер на дресот е македонка.
Да беше дизајнер албанец а претседател на ФФМ македонец, вие ќе урлавте по дизајнерот.
Дизајнот беше одличен, единствено бургунди бојата можела да биде црвена и со тоа да се избегне цела оваа досадна комуникација.
Мене ми се допаднаа дресовите иако се сложувам дека можеле малку посветла варијанта, ама затоа белиот и црниот (со помаранџесто) се топ!
ОКеј, само кажи ми што те прашав:
- не е точно дека покуша да ни убута албaнски дресови или не ти е битно тоа?
Јас лично сметам дека не покуша да ни убута.
Ете како што кажав, дизајнерот е македонка од Прилеп и може за неа да зборуваме малку повеќе на оваа тема.
Сејдини е оној кој ги одобрил зашто претпоставувам имало неколку опции. Плус човекот јавно се извини и проба да им удоволи на сите.
Јас ти кажав и претходно, да беа Ѕинго или Харалампие, ако им се свиѓале помаранџести дресови, со такви ќе игравме и кур ќе пушевме.
Нити ќе се извинуваа, нити ќе пробаа да сменат нити мува ќе ги лазеше.
BTW Еве барем ти знаеш повеќе околу албанците во Македонија. Дали они ако наумиле нешто не го оствариле?
Имиња на улици, школи променија...албански споменици среде Скопје па зарем едни дресови би биле проблем?