Ќе коментирам исклучиво за натпреваров со Русите . Нашиве моментално психолошки се доста паднати , што од резултатите , што од лоша атмосфера итн итн . Јонуз е под притисок и само добар резултат го вади од кал ма да јас сакам уште во овој момент да лета од клупата зошто ми е некако сељачки настроен према работиве . Секогаш сум бил оптимист за репрезентација ама утакмицава со Андора буквално без нервоза ја гледав . Како може да почнува со тројца дефанзивци у средина (Шумуликоски, Георгиевски и Деспотовски) а му треба резултат тоа мене не ми е јасно . Шиков заради голов со Андора сигурно ке почне иако предност му давам на Тодоровски а лево на Лазевски . У средина НЕЗАМЕНЛИВИОТ кај нас ироничното смрдле Шумуликоски на прес коференција денес се исфурава го гледам нешто продава муда за бубрези еб*те селјакот од Ложани е*ате . Ѓуровски ке биде полушпиц и напред Илчо . Aма веќе најискрено ми е смачено секои квалификации иста приказна со репрезентација . Нека се лупнат по тоа тиквите и нека видат Црна Гора со играчи слични како нив како играат за држава со пола милион жители . Утре губиме со Гаранција
Ова е утакмицата што треба сите да се вратат психолошки,и пак да се врати атмосферата во тимот!Не биди толку сигурен дека губиме ..