Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не, Исланд се полесни од Шкотска и Романија е полесна од Австрија каде кадеПодобро од ова само Група Ф,вака добро е и што полошите екипи се малце квалитетни,па може да се надеваме дека некој од конкурентиве ќе киксне со нив и ќе изгубат некој бод.
Вака да беа некои отепани репрезентации,6 бода од старт за подобрите репрезентации во групата.
Реално Романциве се у ребилд колку што знам,имаат доста помлади играчи,можеме да се носиме со нив.
Е со Исланд ќе биде борбата за тој бараж според мене...
Можеше подобро (G или H),
Грешка, место H мислев на F со Австрија, Шкотска, Данска ама остај, кога ќе ми текне дека Австрија овде пепел не напраја со Лазаро, поарно со Романија ми се чини...Не, не, Исланд се полесни од Шкотска и Романија е полесна од Австрија каде каде
Топ група е!
Е сеа јбг, мораше Германија да ни се падне, ама ако бе, може распоредот така ќе се погоди за 6-1 пораз да е токму тоа што ни треба во моментот за освестување
И ја вака мислев од прва ама..и ти си грешка
Турција малце е подобра од Романија, или ако ништо друго позезнат фудбал ќе игра. Исланд е најслаба екипа од втор шешир.
Словачка и Русија се каде каде појаки, Русите се можеби најдобри од трет шешир заедно со Унгарија
Автоматски споено мислење:
И да, од нашава група...само ние и Германија ќе играме на ЕП!
Значи изворот на моите информации е грешен@dragonsky Со Романија и Исланд игравме и на СП 1998. Таа Романија и оваа врска немаат, мада се незгодна екипа (пре би Велс или Турција, ама па и немаше некој поволен избор од втор шешир годинава).