Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го овој малеров од кластер сдс да ги урочи и да им пренесе вирус. Све му ебам џукела проста.
Да не бидам морбиден, ама има уште време до Европско... Треба да се пазиме у пм..Nekoj da mi kazese deka evropsko ke igrame nekogas dodeka sum ziv ke go napraev budala. Kakva teshka manguparija e ekipava od prv do posleden. Ovoj moment mislam deka mi e top1 od site povrzani so drzavava bidejki e fudbal. Cestitki momci i edno golemo blagodaram do ekipa inter za vrishtenjeto vo 1ipol
Na jugo uste mu e krivo za vtoriot precek na rakometarite,koga na bina gi kacija srpskite komentatori.и Југо вечерва искористил прилика покрај Тони, ама он на тастатура...
![]()
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Може ли барем во една тема да не спомнеш корона? Ти благодарам на разбирањето.Нејќам да прам инкери, и да кршам филм ама она славје да не ни се удри од глава потаму, ни корона ни ништо не се знае сега, ја претераа малку.
Извини шо ти ги повредив чувстватаМоже ли барем во една тема да не спомнеш корона? Ти благодарам на разбирањето.
Мрме Фергусон, Мрме Мурињо, Мрмебол.РЕФФФФФЕРИИИ КРАЈЈЈЈ
Прегледај го приврзокот 274271