Коа ќе им се збере народ пред хотелЛуѓе, џабе гледате кога и каде да слета, и да слета во Скопје, шанси нема на аеродром да влезе толпа луѓе. Летав скоро, само патниците ги пуштаат и тоа е тоа. На аеродром е помртво од на гробишта.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коа ќе им се збере народ пред хотелЛуѓе, џабе гледате кога и каде да слета, и да слета во Скопје, шанси нема на аеродром да влезе толпа луѓе. Летав скоро, само патниците ги пуштаат и тоа е тоа. На аеродром е помртво од на гробишта.
Во позадина грми "Пијан и млад" од Сашо СпасовскиВиди го Шилегов, блам допрел, у 53та минута почнал да слави со второ шише ракија такозвана Мрмовача. Дрес од 91ва, без број, без име, без ништо гарант, може не е ни од фудбал, после минимална пот смрди на умрен бугар, го облекол 2 пати кога од партија играле мал фудбал, го носел точно 2 минути пошто снемал душа и искочил.
Све ќе испие вечерва, утре никад нема да отиде на работа, сместа споил викенд, ќе отиде у Маврово у викендица каде 3 дена по ред ќе биде олешен од алкохол. У понеделник ќе дојде на работа нервозен и разочаран, сместа ќе се скара пак со пожарникарите, дното ќе го дупне. Уште од сега резервирал 3 карти за европско, секако на сметка на државата. Со истиот дрес ќе се појави и таму. Сместа ќе ебе сомнителна бештија у Будимпешта, ќе закачи све што може да се закачи од болести.
![]()
Pinned post да се направи ова.Фудбалериве пеат Бисер балкански, Едно име имаме итн. а штапски пацови се шлепаат ли се шлепаат на успехов. Реално јас да сум партиски ухлебена од оваа власт као пола Твитераја и поготово како овој момаков што го спомнувате по темава, срам би ме фатило после сите национални продавања бетер тезга на Битпазар да пишам било што за успехов ама ок, тие си знаат.
Од такво не ги мавајте, радувајте си се вечерва, нонстоп искачаат преубави слики и видеа, за тоа што го тргаат видеото од говорот на Тони има едно нешто што се вика Стрејсенд ефект, ќе се аплоадира деновиве на некој офшор сајт па нека го тргнат да ги видам.
Туку само јас ли премрзнав во последниот напад на Грузија? Топката кога идеше накај Столе, од што имам трауми од нашите голмани веќе во гол ја видов![]()
Уствари батали....
Ајдееее![]()
Дали сакаш да ебеш жешка девојка? пиши ми овде
http://chatie.club/xxx
Јас се викам Anna69 ♥ ️ Те чекам денес
Леее стиснав у паника....
Ај еби се Пеа, време е за спиење
Сигурно Груби ќе дојде да ги чека, да му пејат на уво бисер балкански. Заев е циган, од него се се очекува.Посерковци, расипници
![]()
Заев и Груби ќе ги пречекаат фудбалерите на аеродром
Премиерот Зоран Заев и првиот вицепремиер Артан Груби ќе ги пречекаат членовите на македонската фудбалска репрезентација на Скопскиот аеродром.Како што соопштија од Владата, се очекува македонската фудбалска репрезентација, вечерва по полноќ, да пристигне од Тбилиси на меѓународниот аеродром „Скfokus.mk
Еве го овој малеров од кластер сдс да ги урочи и да им пренесе вирус. Све му ебам џукела проста.Посерковци, расипници
![]()
Заев и Груби ќе ги пречекаат фудбалерите на аеродром
Премиерот Зоран Заев и првиот вицепремиер Артан Груби ќе ги пречекаат членовите на македонската фудбалска репрезентација на Скопскиот аеродром.Како што соопштија од Владата, се очекува македонската фудбалска репрезентација, вечерва по полноќ, да пристигне од Тбилиси на меѓународниот аеродром „Скfokus.mk