Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Игра Елмас редовно во Фенер?
Во вториот дел на сезоната игра почесто. Ако не се лажам и на почеток на сезоната стартуваше ама после некое време знам имаше период кај што беше редовно на клупа па сеа пред пармесеци пак стана поредовен

П.С. Аууу полјациве се собрале у добра бројка (y) (y)

Има некаде видео дур скокале по споменици и фонтани?

Abe imame VAR na gradski?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Далеку подобар противник сме и искрено ќе бидам многу разочаран ако не извадиме барем нерешено со овие. Пољациве се просек, статични во напад и збунети во одбрана, но џабе е ако на крај го окркаме од една контра.

Тешко одвратна селекција се Полјациве. Какви навивачи, таква селекција. За пола саат имаа 10 фаули.

Тврда утакмица.. искрено, Пољациве јес да се цврста селекција али далеку од некоја креативно опасна репрепрезентација. Треба да продолжиме вака, па би рекол и уште похрабро, пошо може да се дојде до позитивен резултат на овој натпревар. Секако тука мислам ако не се напраи некоја глупост у одбрана. Иначе не знам дали приметивте какво курле станал Алиоски:)) Класичен енглез, клиза, сече, му праи на пољакон- Муклааа::)). У второ се надевам дека Барди ќе намести тоа нишаните и нема да шутира се небо под облаци, а и Пандев да им помати пак памет, дај боже.

Мора поконцентрирано. Имавме можност да дојдеме до погодок ако беа малку поконцентрирани . Сега мрме ќе им каже.

Хахахааа какви ретарди[DOUBLEPOST=1559937055][/DOUBLEPOST]Надреално аматерски примен гол.

Не ми се верува како се држеа цело полувреме за да примат ваков ретардиран гол..

Алооо Џани што кур праиш бе???

Ццц...

Јбг и у првите текми во групава вака се вадеа полјациве..

А пази...НИКОЈ НЕ ЈА ЧЕПНА ТОПКАВА ОД ПОЛЈАЦИВЕ НА КРАЈ....

Јбг, со ваква игра тешко било што да се направи во групава.

Битно Косово води па да навиваме да се пласираат директно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom