Многу важно, вау!Gibraltar - Makedonija
06.09.2018 20:45
ете се уште не сме Северна ама ни Фир

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу важно, вау!Gibraltar - Makedonija
06.09.2018 20:45
ете се уште не сме Северна ама ни Фир
ima mnogu jaki koeficienti, kako na vremeto so AndoraГи гледам Ерменија и Лихтенштајн 25 минути, ПРЕ ПРЕ ПРЕлоши се двете екипи, искрено ако не поминеме лесно во групава нека се самозапалат сите до еден.
Многу важно, вау!![]()
Realno da nema sporedba ama be brat ajde kazi shto vidovmo od Mojsov..Shikov..Zuta...Od koj gi izlstavi niv ni poraz imame ni primame glupi golovi...a skoro 100 mesta skoknavme na rang lista...Значи само онаа репрезентација шо ќе го освои турнирот оди на ЕП?
Инаку составот добар според мене само ни фали самодоверба.А и Мојсов наместо Бејтулаи тррбало да биде повикан реално не треба да се прави споредба помеѓу овие двајца.
Доколку шампионот од дивизијата се пласира и преку регуларните квалификации, тогаш финалистот оди, ако и тој, тогаш третопласираниот итн....Значи само онаа репрезентација шо ќе го освои турнирот оди на ЕП?
Инаку составот добар според мене само ни фали самодоверба.А и Мојсов наместо Бејтулаи тррбало да биде повикан реално не треба да се прави споредба помеѓу овие двајца.
Доколку шампионот од дивизијата се пласира и преку регуларните квалификации, тогаш финалистот оди, ако и тој, тогаш третопласираниот итн....
Точно, не ни приметив година на играње.Не баш.
Турнирот ќе се одржи 2020та кога ќе завршат регуларните квалификации. На него ќе учествуваат само репрезентации кои не успеале претходно да се квалификуваат.
Иначе кој ќе се пласираше преку турнирите ќе си играше курташак во квалификации.