- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 738
шо е воа бе 90+7 свири там
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И младите не постигнуваат голови бе, статистика имаат 9шута а еден гол дале, ајде бе момци барем вие не бидете дрва.[DOUBLEPOST=1444757164][/DOUBLEPOST]БТВ зошто Дарко Велковски не е во тимот?
а оти мислиш дека со сегашните играчи нема успех(не велам само за селектираните) ?? барем обезбедување на достоен ТРЕТ ШЕШИР со шанси за пласман на Евроспко(проширено)Младиве водат, ваљда има нешто светло у иднина, ако не ги заебат и нив.![]()
в година беедно не ми е јасно, како Франција и С.Ирска треба уште по 2 утакмици да играат а ние само уште една ??
12 November 2015
More »
France
18.45
Northern Ireland
Referee: TBD – Stadium: Roudourou, Guingamp (FRA)
13 November 2015
More »
Scotland
01.00
Ukraine
Referee: TBD – Stadium: Saint Mirren Park, Paisley (SCO)
15 November 2015
More »
FYR Macedonia
15.00
France
Referee: TBD – Stadium: FFM Training Centre, Skopje (MKD)
17 November 2015
More »
Northern Ireland
01.00
Ukraine
Referee: TBD – Stadium: Mourneview Park, Lurgan (NIR)
Може и за Џикиќ истиот муабет ќе го вадеа во кошарката да не кажам дека не некој не му одговараше Чедо за селектор и да бе ќе го величам затоа што играа фудбал а не сеа со долги топки и се чека шанса од прекинКога веќе го величете Чеде не заборавајте дека ја остави репрезентацијата на сред циклус со образложение дека добил понуди која не се испушта за да замине во последнопласираниот тим во Белгија и да испадне во лигата со него, небаре Реал го побара за да го води.
Во нормална држава и фудбалски сојуз ќе платеше клаузула колку што е тежок, а ако беше нормален тренер никогаш не би се бламирал да го направи тоа.
Од Катанец наваму, само пацери се во репрезентацијата кај нас на чело.
Божиновски е киксер тежок, не знае сигурно да излета и да фати висока топка, ама веројатно го гледал за квалификации имаше некои одбрани па така збори.Поради Божиновски лани Вардар стана шампион, така да не знам колку е алфа и омега за другите![]()
Нема да одиш зато шо никој не игра во четврток.Овие младиве во четврток каде ќе играат и што цена ќе биде карта ?
Па и да играа можда немаше да одам..онака да си прашамНема да одиш зато шо никој не игра во четврток.
А шо кур би ти сменала цената на картата?Па и да играа можда немаше да одам..онака да си прашам
Да бе...15.11 била утакмицата..ја па одма си поврзав дека сме 11ти месец..ладно надвор..има логика на 2 дена да играт млади..шо знам..ко за у 1 сабајле ми имаше смисла.
Фала![]()
Па онака да видам како размислува ФФМ. Дали "Еј ај да го направиме бесплатно ова да има публика да ги подржат нашите млади надежи" или 'Еј ќе има луѓе да гледаат млади французи, башка ќе се ложи народ демек имаме шанса лупни 300ки карта"А шо кур би ти сменала цената на картата?
Логично, ама веб сајтовите на УЕФА се за никаде..