Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали е паметно да се викаат некои од овие за А-репрезентација, според мене подобро да ги остават у21 сега што се да го истераат циклусот, таму може да направат некој успех да стигнат до некое повисоко место, има доста играчи што вредат таму..

И младите не постигнуваат голови бе, статистика имаат 9шута а еден гол дале, ајде бе момци барем вие не бидете дрва.[DOUBLEPOST=1444757164][/DOUBLEPOST]БТВ зошто Дарко Велковски не е во тимот?

Црвен картон доби Даре минатата со Украина

Младиве водат, ваљда има нешто светло у иднина, ако не ги заебат и нив. :)
а оти мислиш дека со сегашните играчи нема успех(не велам само за селектираните) ?? барем обезбедување на достоен ТРЕТ ШЕШИР со шанси за пласман на Евроспко(проширено)

власта во ФФМ не чини катастрофа е СЕ буквално како ФК Пелистер работи

едно не ми е јасно, како Франција и С.Ирска треба уште по 2 утакмици да играат а ние само уште една ??
12 November 2015
More »
France
18.45
Northern Ireland
Referee: TBD – Stadium: Roudourou, Guingamp (FRA)
13 November 2015
More »
Scotland
01.00
Ukraine
Referee: TBD – Stadium: Saint Mirren Park, Paisley (SCO)
15 November 2015
More »
FYR Macedonia
15.00
France
Referee: TBD – Stadium: FFM Training Centre, Skopje (MKD)
17 November 2015
More »
Northern Ireland
01.00
Ukraine
Referee: TBD – Stadium: Mourneview Park, Lurgan (NIR)

едно не ми е јасно, како Франција и С.Ирска треба уште по 2 утакмици да играат а ние само уште една ??
12 November 2015
More »
France
18.45
Northern Ireland
Referee: TBD – Stadium: Roudourou, Guingamp (FRA)
13 November 2015
More »
Scotland
01.00
Ukraine
Referee: TBD – Stadium: Saint Mirren Park, Paisley (SCO)
15 November 2015
More »
FYR Macedonia
15.00
France
Referee: TBD – Stadium: FFM Training Centre, Skopje (MKD)
17 November 2015
More »
Northern Ireland
01.00
Ukraine
Referee: TBD – Stadium: Mourneview Park, Lurgan (NIR)
в година бе :D
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_UEFA_European_Under-21_Championship_qualification_Group_3

Кога веќе го величете Чеде не заборавајте дека ја остави репрезентацијата на сред циклус со образложение дека добил понуди која не се испушта за да замине во последнопласираниот тим во Белгија и да испадне во лигата со него, небаре Реал го побара за да го води.
Во нормална држава и фудбалски сојуз ќе платеше клаузула колку што е тежок, а ако беше нормален тренер никогаш не би се бламирал да го направи тоа.
Од Катанец наваму, само пацери се во репрезентацијата кај нас на чело.
Може и за Џикиќ истиот муабет ќе го вадеа во кошарката да не кажам дека не некој не му одговараше Чедо за селектор и да бе ќе го величам затоа што играа фудбал а не сеа со долги топки и се чека шанса од прекин:pos: Значи ние имаме многу јаки шутери па од прекин 100% даваме гол . Значи на тактиката за игра и начинот на игра не работеше ниту Бошко , а ко што гледам ниту сегашниов селектор + се форсира играчиште ко Жута , а немаш играч ко Јаховиќ во репрезентација на пример.

Поради Божиновски лани Вардар стана шампион, така да не знам колку е алфа и омега за другите :icon_mrgr:
Божиновски е киксер тежок, не знае сигурно да излета и да фати висока топка, ама веројатно го гледал за квалификации имаше некои одбрани па така збори.
Од друга страна овој Нилсон дава надеж некоја.
Ристовски позади добар и Петровиќ средина други ништо...
И што сме играле бе со Чеде далу сте нормални???
Имавме некој резулта,да , ама никад не сме играле убаво ама никад!

Последно уредено:
Aбе ние имаме најмногу перспективни голмани во Европа бе, хаха
Нилсон,Димитриевски,Шишковски, Илиев и бла бла други голмани....Ејј мрзливи сме бе, сите голмани сакаат да бидат...

Овие младиве во четврток каде ќе играат и што цена ќе биде карта ?

Нема да одиш зато шо никој не игра во четврток.
Па и да играа можда немаше да одам..онака да си прашам :D

Да бе...15.11 била утакмицата..ја па одма си поврзав дека сме 11ти месец..ладно надвор..има логика на 2 дена да играт млади..шо знам..ко за у 1 сабајле ми имаше смисла.

Фала :D

Па и да играа можда немаше да одам..онака да си прашам :D

Да бе...15.11 била утакмицата..ја па одма си поврзав дека сме 11ти месец..ладно надвор..има логика на 2 дена да играт млади..шо знам..ко за у 1 сабајле ми имаше смисла.

Фала :D
А шо кур би ти сменала цената на картата?

А шо кур би ти сменала цената на картата?
Па онака да видам како размислува ФФМ. Дали "Еј ај да го направиме бесплатно ова да има публика да ги подржат нашите млади надежи" или 'Еј ќе има луѓе да гледаат млади французи, башка ќе се ложи народ демек имаме шанса лупни 300ки карта"

Логично, ама веб сајтовите на УЕФА се за никаде..

Qualifying

ROAD TO THE FINAL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom