Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovoj za mlad go smetas ?У наредни 5 години нишо не праеме поарно нека земе нека ги става сеа Давид Бабунски Бобан Николов Крсте Велковски и некој др помлади да добиат на искуство овиа циркузанти не ги бива
Ovoj za mlad go smetas ?
Мос сум грешка ама не тај у Сараево шо ојде тај шо е уште у Работнички мислам дека е млад т.е 21-22 гпод мислам дека еOvoj za mlad go smetas ?
Toj e Darko Velkovski.Мос сум грешка ама не тај у Сараево шо ојде тај шо е уште у Работнички мислам дека е млад т.е 21-22 гпод мислам дека е
Samo kaj nas imame debitanti u reprezentacija na tie godini. Strasna rabota...Забораваш дека за македонски стандарди млад и надежен спортист е до 27 години!![]()
Рамковен договор!!!Едно ме интересира,по која логока Цуцули заслужува да игра пред Дамчески. Искрено, не го имам гледано дечково, но игра стандардно во Холандија. Сигурно е подобар од факинг Цуцули. Друга работа, имаме неколку добри играчи кои играат во добри клубови и лиги, пред се мислам на Ристовски,Бабунски,Дамчески,Зајков,Аврамовски, секако губиме ко магариња со сите, дај им барем шанса на младиве, нека стекнат искуство.
иско и педро ги напрајвме играчишта да личат
Друже..а по која логика гледаш разлика ако игра дамчевски пред цуцули..ај кажи ми..ќе се исплашеа шпанците или можеби еден гол помалку ќе примеа нашите???Едно ме интересира,по која логока Цуцули заслужува да игра пред Дамчески. Искрено, не го имам гледано дечково, но игра стандардно во Холандија. Сигурно е подобар од факинг Цуцули. Друга работа, имаме неколку добри играчи кои играат во добри клубови и лиги, пред се мислам на Ристовски,Бабунски,Дамчески,Зајков,Аврамовски, секако губиме ко магариња со сите, дај им барем шанса на младиве, нека стекнат искуство.
Абе со мене тренираше на времето кај Тони истовремено, со помалите . Баш се думав дали е тој или филмови си правам. Еве проверив, истото чоече е. Уште од тогаш беше спремен за напредок, борбен, силен, отскокнуваше од генерацијата и често пати играше како напаѓач со нас постарите. Секоја чест за момчето! Само напред.Марјан дебитираше
Заедно за Реал навивавме средно сеа против Рамос.
Браво дете.