Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно ќе биде ова. Една позитивна работа барем.

Една ама МНОГУ битна. Со креатор во средниот ред Пандев конечно ќе може да игра понапред. Плус и малиот бабунски во средина да помогне, полека ама сигурно за прв пат ќе имаме асален среден ред за пандев да може да се концентрира да давање голови. Останува само средината да се подсреди

Пандев тешко да се врати. Јас сум песимист за било што, само коренити промени не оправаат. Вака ми е жал и за луѓево што идат како тренери и за играчите..

Дечки,мислите ли дека подобро игравме без Пандев ... некако цела енергија на игра ја трошеше Пандев од тимот,цело време се фокусиравме на него .... вака барем ослободени,дозволуваме повеќе поединци да се користат ... и навистина имаше резултати,Словенија,Данска итн. Ваше мислење ?!

Дечки,мислите ли дека подобро игравме без Пандев ... некако цела енергија на игра ја трошеше Пандев од тимот,цело време се фокусиравме на него .... вака барем ослободени,дозволуваме повеќе поединци да се користат ... и навистина имаше резултати,Словенија,Данска итн. Ваше мислење ?!

Да со ова се слагам. Сепак сакам да ја видам комбинацијата со Бабунски и Ѓјуровски позади Пандев и Ибаими како најистурени. Мислам дека многу подобро ќе биде со тоа што очекувам Ѓјуровски да биде мозок и креатор а Пандев/Ибраими да се концетрираат на реализиација.

Да да, можи Демири, Хасани, Тричко и Бабунски ќе повлечат напад.

Да да, можи Демири, Хасани, Тричко и Бабунски ќе повлечат напад.
Демири повеќе ми е растурач,дефанзивна средина ... а за Бабунски искрено мое мислење,не треба сеуште да го стават во А-селекција,поради внимателност,најголем наш талент е,му треба грижа,а и не сакам да го уништиме,нека му се даде на у21 ,а и таман да може да се посвети во Барса Б повеќе ...

Хасани треба да му се даде шанса,одличен е во Брондби,постојано стартер и цели 90 минути игра ,јас вака би одел

Пачовски

Георгиевски Новески Мојсов/Шиков/Грнчаров Ристевски/Попов

Демири Степјанович

Ибраими/Мирко Ивановски Тричковски/Хасани/Trajkovski

Ѓуровски/Тасевски

Јахович/Костовски/Трајковски

Капитен: Новески
Заменик: Пачовски,Тасевски,Ибраими

:)

Кое искуство и успех како тренер го има Бошко ?
Најголем успех му е дупла круна со Звезда, у сезона 2006/2007, мада он тогаш стана тренер негде у март/април, не се сеќавам точно. После тоа, доби отказ поради катастрофалните игри у квалификации за ЛШ. Исто така има работено у неколку клубови низ Србија, а до сега му беше помошник на Пикси у Нагоја.

Искрено, не сум воодушевен од изборов. Добро памтам како играше Звезда под негово водство, а пред тоа и немаше некој голем успех со екипите кој ги водеше у Србија. Можда у меѓувреме нешто се променило, мада не верувам многу.

еве празнично:
ФИФА го потврди напредокот: Македонија без игра стигна до 84-то место!
А замисли тек да играа, колку ќе се качеа.[/quoteјас само незнам шо се мачат да играат. без игра одиме нагоре. нека не играт едно 10-на години, да се искачиме кај 50-то место, па можиме после да пробаме пак :)

Кај се оние кои ме убедуваа дека Хасани не го бива, дека не заслужува во репрезентација,дека лажам дека одлично игра во Брондби ..... ме убедуваа дека сум будала која лаже ..... дечки ?! :LOL::sneaky: шо е .... уцвика ?!

Ферхан хасани

Да не искочи календарот за 2014 со кого имаме пријателски закажано, ово оно? Ваљда ќе не викне некоја од репрезентацииве што ќе одат во Бразил да се навежба на нас, ама беља, тогаш најдобро играме, како за инат. Ви текнува против Португалија кога им бевме спаринг за ЕП? Гз дадоа ама Португалија не победи :pos: Тогаш и кламидија ли, гонореа фати некој од дрвава наши :pos::facepalm:

Да не искочи календарот за 2014 со кого имаме пријателски закажано, ово оно? Ваљда ќе не викне некоја од репрезентацииве што ќе одат во Бразил да се навежба на нас, ама беља, тогаш најдобро играме, како за инат. Ви текнува против Португалија кога им бевме спаринг за ЕП? Гз дадоа ама Португалија не победи :pos: Тогаш и кламидија ли, гонореа фати некој од дрвава наши :pos::facepalm:
ништо нема од таа лажна вест од сексуална болест ,тоа беше за поени да се добие ... како шо јадеа сендвичи со кашкавал по авиони .... глуп народ ,силна држава .... но ексузе ... се си мислам дека ние не чиниме,а си имаме се и играчи,и тренери ,барем и некоја просечна ,но добра моментална организација ,туку ние како вештачка публика не чиниме .... лапни - голтни народ публика ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom