Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како се викаат тие што губат од ваква „копачка репрезентација„Kaко може да го јадеме од ваква копачка репрезентација не ми е јасно.
велс Б-македонија 1-0
шо да се кажи повеќе? треба некој коментар или анализа?
Ама нема врска човече дека толку многу време ќе треба ...едно 5,најмногу 8 години можеме веднаш добри резултати .... само со добра организација ќе успееме во се ... немојте сега да ми јадете гомна за федерацијата дека е крива ... криви се педерите во македонските клубови кои единствените виновници за лошата состојба ... да знаеа да се организираат и да водат,за 5 години ви гарантирам прекрасни резултати ...Одамна се знае дека фудбалот е пропадната инвестиција во Македонија, уште минимум 10 - 15 години нема да ср смени сегашната ситуација.
Ама нема врска човече дека толку многу време ќе треба ...едно 5,најмногу 8 години можеме веднаш добри резултати .... само со добра организација ќе успееме во се ... немојте сега да ми јадете гомна за федерацијата дека е крива ... криви се педерите во македонските клубови кои единствените виновници за лошата состојба ... да знаеа да се организираат и да водат,за 5 години ви гарантирам прекрасни резултати ...