Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Kaко може да го јадеме од ваква копачка репрезентација не ми е јасно.

Добро Пандев знаеме дека не земаш плата од репрезентација ама не мора ко маче да шутираш.

У пичку матер,иаме игра,иаме шанси ама КАДЕ Е РЕАЛИЗАЦИЈАТА?

Не знам дали е можно но ова само ние го можеме, во секоја утакмица освен со Белгија сме најмалку рамноправни, не да речиш дека сме слаби, правиме и акции и све ама секад кога сме подобри губиме...:(

Kaко може да го јадеме од ваква копачка репрезентација не ми е јасно.
А како се викаат тие што губат од ваква „копачка репрезентација„:D. Друштвово од Јеовил и останати села направија повеќе акции него нашиве инвалиди во цел циклус.

да ти се мочам у репрезентација ....и у Пандев и у све
овој е за да игра у Партизани од албанија не е за Наполи незнам како го држат таму :mad:

Килави сме биле килави и ќе останеме...Велс му фалеле 7-8 играчи...шо не изгубија
0-3? :facepalm:

велс Б-македонија 1-0
шо да се кажи повеќе? треба некој коментар или анализа?

Одамна се знае дека фудбалот е пропадната инвестиција во Македонија, уште минимум 10 - 15 години нема да ср смени сегашната ситуација.

Играчи и тактики се пробват на пријателски, ама кој да му кажи на овие нашите. Одиме на победа без класичен напаѓач и со Демири (дрво т.е. играч помалку) на средината. Два пати можеше да ги пушти во празно, еднаш Пандев еднаш Ивановски тој ја држи на средина и нормално после подавање во аут (а било наменето за Ибраими)
Не беше лоша играта, ама мораше појако да се тргни на ова утакмица. Репрезентација без мадиња сме, џабе.
Пачовски, Алиоски, Ивановски, Ранџеловиќ (y)

Одамна се знае дека фудбалот е пропадната инвестиција во Македонија, уште минимум 10 - 15 години нема да ср смени сегашната ситуација.
Ама нема врска човече дека толку многу време ќе треба ...едно 5,најмногу 8 години можеме веднаш добри резултати .... само со добра организација ќе успееме во се ... немојте сега да ми јадете гомна за федерацијата дека е крива ... криви се педерите во македонските клубови кои единствените виновници за лошата состојба ... да знаеа да се организираат и да водат,за 5 години ви гарантирам прекрасни резултати ...

Ама нема врска човече дека толку многу време ќе треба ...едно 5,најмногу 8 години можеме веднаш добри резултати .... само со добра организација ќе успееме во се ... немојте сега да ми јадете гомна за федерацијата дека е крива ... криви се педерите во македонските клубови кои единствените виновници за лошата состојба ... да знаеа да се организираат и да водат,за 5 години ви гарантирам прекрасни резултати ...

Можда дај боже, дај боже да биде така, има таленти, птеполно е но нема кој да ги погледне и земи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom