Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Може да не ја гањаме стб малце да се потсмири мислам дека само ние бидов го подигнавме или така ми се чини, тутунска како тргнала еве ја 13000 како се тргуваат по 1.2 банкиве од боок ке треба тие што купуваат да вратат назад пари или да загубат 2000ден по акција. :icon_lol: пошто и она мора да се продаде нема назад .Дивидендата ке оди испод 7% уште малце ама целосна подршка од мене имаат мислам дека сеуште у споредба со другиве компании на мсе е Ролс Рој за инвестиција.

него знае ли некој што станува со ЗПКО отиде со +9% и затвори на бид со толку, јас после толку време ја бев отпишал .

Последно уредено:
Може да не ја гањаме стб малце да се потсмири мислам дека само ние бидов го подигнавме или така ми се чини, тутунска како тргнала еве ја 13000 како се тргуваат по 1.2 банкиве од боок ке треба тие што купуваат да вратат назад пари или да загубат 2000ден по акција. :icon_lol: пошто и она мора да се продаде нема назад .Дивидендата ке оди испод 7% уште малце ама целосна подршка од мене имаат мислам дека сеуште у споредба со другиве компании на мсе е Ролс Рој за инвестиција.

него знае ли некој што станува со ЗПКО отиде со +9% и затвори на бид со толку, јас после толку време ја бев отпишал .

Drugar ti kako marketing agencija na STB :) Tutunska sto raste ako tolku te nervira da ti prodadam na 15.000 :*

криво ми е дека на ја купив нлб останав заглавен во стб проклетство, еве горе во постот има молба и маркетинг да ја оставиме стб да се смири, а препорака за тнб да оди на 15000. Ти беше оној те памтам ни здраво ни право кога се зачлени него одма како од реклама за златен даб тнб 15000 еве ја ке стигне.

Кога сме веќе кај дивиденди и цени и бук, само едно ќе ви кажам, видете ја УСЈЕ :)

3x pati od book

Последно уредено:
Кој прв ќе пише колку бил будала што не продал пред некој ден, за да му се смееме за неколку месеци :)

Очекувано, тапа резултати на КМБ, нема ни 50 милиони денари добивка за пола година.
1.4 милијарди исправка на фин средства :shook:

КМБ очекувано катастрофална во прво полугодие

Очекувано, тапа резултати на КМБ, нема ни 50 милиони денари добивка за пола година.
1.4 милијарди исправка на фин средства :shook:
Многу некако искочиа овие кредитиве што не морало да се вракаат. важно за бонуси да има...
Ај можда ке ги објават платите и бонусите годинава, иако им е законска обврска. јебало вас кристално звоно.

Nekoj po upaten da kaze kade se 12 miljona evra od akumuliranata dobivka, vo koja stavka isceznaa.... inaku samonareceniot ebac Hari treba da si dobie edno besenje za jajca so usvitena zicaa da mu dojde pamet i da ne brca u tugi gepovi, toa e govno hostaplersko koe odamna trebase da odi vo kanalizacija...gi zalam akcionerite tamu ako se uste postojat, ne od vrabotenive tuku od nadvoresnive investitori. Kristalno govno za toj EBAC, banka mu se trkala na 0.6 od book, a edna najposrana banka vo MK se pazari na 1 i nagore od book....KATASTROFA !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom