Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И алкалоид и Окта изгледа добиле![]()
Tutunska e favorit i do kraj na godona 15k ?
Dobro prasalnik ima kaj 15k. Znaci ne e siguren.Добро дојде прв пост, прва тема и одма Тутунска на 15кл, на основа на што е тврдењето?
Хари Костов напиша дека второто полугодие ке биде одлично дека сите овие резервации ке завршат, ајде чекаме извештај.
za cicko hari on si znae deka ja pretera ovaa godina ke mora i pod drvo i pod kamen dobivka od nad 20 miliona min ako ne ke bide prasanje gde sum pare zatoa sto tutunska ke zdrobi kao od shala i 30milioncinja !!!со промет скоро 20м[DOUBLEPOST=1499847328][/DOUBLEPOST]Мада од тоа 15 е претурање од Фершпед у макошпед и обратноMBI nad 2300![]()
Се мислев да земам на 1040 мислам во јануари беше , ама решив да почекам да дојде на 900 [emoji3][emoji3]УНИ отиде на 2100![]()
Јас се согласувам би ги изнел моите очекувања за 2017.Tutunska e favorit i do kraj na godona 15k ?
I jas ja sonuvam na 10ka da mozam da dokupam ama otide vozot i citajte polugodisen na 13kza cicko hari on si znae deka ja pretera ovaa godina ke mora i pod drvo i pod kamen dobivka od nad 20 miliona min ako ne ke bide prasanje gde sum pare zatoa sto tutunska ke zdrobi kao od shala i 30milioncinja !!!