Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@TENDO
Абе ајде... Чекај.. чекај прво незнаат па треба да се консултираат со НБГ па обемна документација па после оп на супердетали за кои има процедура како се прави дури на крај, а тоа они сега ви кажале не се делело 400 со 201,1 ) жити мајка Тендо па не сме ние од вчерашни вести. По која методологија ви ветија 2 према 1 баш ме интересира ние разговаравме на собрание и освен 1:1 нема шанса дури и тоа е проблем кој ке го реши другиот газда . Да не се јавувам да прашувам ако сакаш да ми олесниш.
Доставуваат. Пополнуваш во пријава и поднесуваш копија од пресметката[DOUBLEPOST=1499327564][/DOUBLEPOST]Доставуваат ли фирмите пресметка за исплатена дивиденда со персонален или треба сами да си пресметуваме.
Доставуваат. Пополнуваш даночна и приложуваш копија од пресметката.Доставуваат ли фирмите пресметка за исплатена дивиденда со персонален или треба сами да си пресметуваме.
Ohb 5000 so 5250Molam bid/ask za OHB, OKTA i STBP. Blagodaram odnapred
Имаше сторија во Капитал со директор на НБГ, во муабетот за продажба на банките низ балканот не ја споменува Македонија.