Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
бетон и гранит во септември вршат исплати.

луѓе што стана со прилепска се повлекоа сите купувачи незнам аск како оди гледам се симнал на 39000 од извештајот.

луѓе што стана со прилепска се повлекоа сите купувачи незнам аск како оди гледам се симнал на 39000 од извештајот.
Можеби шпекулацијата за Пепси е точна

Zedd што треба за евиденција?
лична карта или пасош и да се појавиш лично[DOUBLEPOST=1499168060][/DOUBLEPOST]
самиот извештај е доволен повод,додади милионска казна,додади шпекулации за пепси и нема каде да оди освен на југ.(n)

Последно уредено:
тоа за казната очекував дека ке мора во биланси на прилепска да се појави тоа не дотепа него ме плаши ова со Пепси ептен дали е точно , ке помине уште еден месец летово и после пиво не се продава, после се живее од бесалкохолни цела година башка и рекламата сега за пиво/пиварата од џеб ке треба.

тоа за казната очекував дека ке мора во биланси на прилепска да се појави тоа не дотепа него ме плаши ова со Пепси ептен дали е точно , ке помине уште еден месец летово и после пиво не се продава, после се живее од бесалкохолни цела година башка и рекламата сега за пиво/пиварата од џеб ке треба.

Да АМА признај добра реклама

Не се секирај за пиварата:). има кеш и за реклами и казна да си плати и уште една нова пивара да отвори. Мене ме нервираат само што и во најдобрите времиња со затворен процес на инвестиции (се е ново) со толку пари на сметка ништо не се дели со акционерите и дека и таму е синови,браќа,сестри,снаи менаџмент.

Да АМА признај добра реклама
признавам добра е.

Не се секирај за пиварата:). има кеш и за реклами и казна да си плати и уште една нова пивара да отвори. Мене ме нервираат само што и во најдобрите времиња со затворен процес на инвестиции (се е ново) со толку пари на сметка ништо не се дели со акционерите и дека и таму е синови,браќа,сестри,снаи менаџмент.

казната од 3 или 6 милиони евра колку и да е се надевам дека нема да ја платат дека судот ке пресуди во нивна корист а не дека имаат пари да ја платат никој нема толку пари за фрлање зашто на грујо му текнало, што се однесува до кешот тој е константен и се троши мене сега ме загрижуваа наредната годиниа приходите од продажба какви ке бидат ако има вистина дека ја изгубиле лиценцата од пепси може и џабе тегнеме да искочи твитер информацијата неточна само гледам по куповните од 39 сега се повлекоа на 30. Тоа за синовите и керките 12 години не влече и е синоним за секоја Македонска компанија каде и да вложуваш тешко ке се смени, макар пуштија срце колку за лекови.

Добро ве разбрав куповите налози за Прилепска се спуштија на цена од 30.000?

Така заврши вчера денес незнам како стојат. Ке чекаме во извештајот денес да видиме.

Исто е и денес . До сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom