Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бетон и гранит во септември вршат исплати.
Можеби шпекулацијата за Пепси е точналуѓе што стана со прилепска се повлекоа сите купувачи незнам аск како оди гледам се симнал на 39000 од извештајот.
Zedd што треба за евиденција?Само немој и ти како мене да чекаш дивиденда а во банката не ги евидентирале моите податоци за исплата![]()
лична карта или пасош и да се појавиш лично[DOUBLEPOST=1499168060][/DOUBLEPOST]Zedd што треба за евиденција?
самиот извештај е доволен повод,додади милионска казна,додади шпекулации за пепси и нема каде да оди освен на југ.луѓе што стана со прилепска се повлекоа сите купувачи незнам аск како оди гледам се симнал на 39000 од извештајот.
тоа за казната очекував дека ке мора во биланси на прилепска да се појави тоа не дотепа него ме плаши ова со Пепси ептен дали е точно , ке помине уште еден месец летово и после пиво не се продава, после се живее од бесалкохолни цела година башка и рекламата сега за пиво/пиварата од џеб ке треба.
Не се секирај за пиварататоа за казната очекував дека ке мора во биланси на прилепска да се појави тоа не дотепа него ме плаши ова со Пепси ептен дали е точно , ке помине уште еден месец летово и после пиво не се продава, после се живее од бесалкохолни цела година башка и рекламата сега за пиво/пиварата од џеб ке треба.
признавам добра е.Да АМА признај добра реклама
Не се секирај за пиварата. има кеш и за реклами и казна да си плати и уште една нова пивара да отвори. Мене ме нервираат само што и во најдобрите времиња со затворен процес на инвестиции (се е ново) со толку пари на сметка ништо не се дели со акционерите и дека и таму е синови,браќа,сестри,снаи менаџмент.