Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TTKНа моменталните цени, од која банка би купиле акции
Ја кога ти го пишав ова вреѓаше и ми бараше статистички податоци (секако дека не се замарав да ти цртам дека падот во градежништвото е главна причина за нулата кај бдп), сега ти кога го пишуваш се фураш дека си измислил топла вода. Уживај дечко, берзава ја разбираш повеќе од мене не викам не, ама не мора толку арогантно да настапуваш на форумов.Еве зошто БДП не расте т.е. расте со НУЛА,1.
Државата е најголем работодавач во МКД . . .
Капитални инвестиции реализирани само 16% за пола година!!! Тоа се над 100 милиони помалку пари вбризгани во економијата.
Економијата не расте поради неспособноста на државната администрација (власт) . . .
Конечно MSE ќе добие нова веб страна почнувајки од 01/08/2018
@bosko007 малку ми е несфатлив твојот отпор кон процесите што се одвиваат во државата. Не ги знам бројќите ама можеби паторот имаше 100% реализација на капитални инвестиции во палми, рингишпили и плажи на Вардар со 5% на целото провизија.
Јас после толку многу години почнав да чуствувам некој оптимизам за државата како жител, а бидејќи сме на темата и како инвеститор