Ти барем знаеш дека сум апла против Комунистичкиот и Социјалистичкиот систем. А дпмне ова што го прави е истото со сдс= СОЦИЈАЛИЗАМ државата
во се да се меша а се НЕСПОСОБНИ поставени.
Јас поставив и линк за кој го интересира нека чита и сам оцени дали е вистина или не.
"Банкарите објаснуваат дека, според
Законот за спречување на перење пари, имаат обврска да направат таканаречена анализа на клиент, доколку тој внесе на сметка сума од 15.000 евра, или поголема, независно дали е во девизи или во денари. За такви трансакции банкарите мора да ја известат Управата за финансиско разузнавање. Таа го анализира секој случај поединечно и во зависност од наодите, испраќа документи до некоја од надлежните институции. Ако документот стигне до Управата за јавни приходи, таа почнува постапка за утврдување на потеклото на имотот. Ако не може да се докаже како е стекнат, имотот се оданочува со персонален данок од 70 проценти."
За изборите
ку8 ме боли се е ТЕАТАР додека тие зад завесата си полнат сметките.
Приватен сектор сум, досега еднаш сум бил на гласање и тоа поради другарче, татко му се кандидираше. Ако некој вети и успее да ја намали администрацијата на 100.000 тогаш ќе го добие мојот глас
Берзата кажав си има фатено бран и полека ќе си иде нагоре, се си има период на раст и опаѓање, така е и со економијата.
Доларот кажав уште пред неколку недели дека ќе си расте и си расте