Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувам пораз секако само ради Докузовски лигушот ( да не беше он ќе очекував сигурна победа ), подобро ќе играат ако се без тренер и онака сами знаат да си прават блокови мегу себе и да шутнат за 3, ништо посебно.

Ако тргне шутот,имаме реални шанси за победа

Мислиш имаат повеќе кондиција од нас, бидејќи реално на тоа ги губиме утакмиците овие не се доволно спремни пресинг да играат барем последната четвртина

И имаат тренер што врши инцијатува цело време,како што беше денес на црна гора тренерот како се викаше,овие зборови Антич му го кажал на тако ми кога отишол на работа кај него,ТОЛКУ НИ Е СИЛАТА,ако им е толку воопшто нека не се појавуваат,срамота се усраа од една црна гора !

Па пораз над 10 разлика.
Прошлото првенство водевме со 18 ми се чини беа,на крај го јадевме со над 10(не ми текнува точно)

Е јас не сум убеден толку во пораз,ќе видиме утре.
Очекувам тесна утакмица...

Денеска како да се уплашија на крајот никој не преземаше одговорност за шут. Очекувам утре победа!

Ако не игра Гечевски, ќе изгубиме едно 126-34, ако игра не се знае :D
Ако го избркаат Антиќ и го донесат перо Блажевски сигурно победуваме :D

Финциве тројкаши невидени биле..ама под кош тапа.Ако не нешто друго еден мал плус ќе биде да ги намачат.

Мекелеб ќе игра ли ?? а иначе мислам дека ќе изиграме добро во воа ЕП кога беа квалификациите изигравме топ. Напред МКД ! (y)

Абе и Шпанија изгуби на првиот меч на минатиот Евробаскет па на крај беа шампиони :pos:

Незнам што сте се усрале од Хрватска. Пред две години изгубивме затоа што се исплашивме од победа. А сега разликата во квалитет е уште помала. Ако ни тргне шутот и ако не не фатиповторно паника мислам дека имаме ептен реални шанси да ги победиме.

tttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom