Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:Ухухх...
Ае ова измешани дресовите или..?

Пандев масакар направи..
Само Стојков малку лоши подавања имаше...

Пандев! Una magia! Одлична игра! Одигравме подобро од Шпанија и заслужено имаме 2 гола предност.

Добро на Пандев му иде со Шпанци... Касиљас од страв не го стаија пошто прими 3 гола лани од Пандев... сеа и Реина го изеде... па па па.... Иначе овој Попов многу ујачал бе.. игра у пм... Ајде сеа да држиме палци уште овие 45 минути.. само треба сеа да се пази, ваљда ќе ги набута тоа младинците Дел Боске..... тие Кркиќ Мркиќ..... :oeoeoe:

Со среќа Македонци, нека ви е бог на помош :helou:

Шумуликоски игра најјако во одбрана ги издупи шпанците, Попов му дошол умот по шамарот ко Жирков е.Наумоски само на Балак го глуми.

Сеа у второво нека го вади Илчо да не се изглупира со уште еден жолт па да направиме од готово вересија, пошо глеам нешто поднаапан ми стои :toe: и да не заборавам - ОЧЕКУВАМ уште еден гол од Пандев :helou:

:tv::sekss::pusk::aplauz::oeoeoe::hump::cug::oeoeoe::se_ molam:se_ molam:se_ molam:olee::music3::oeoeoe::se_ molam:bravo::buum::oeoeoe:

Другар, постов ти е :bravo: ме посла од смеа со фациве... :pos2: :pos2:
ај сеа уште превод удри :smir:

Ихаааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!

Седловски што му мавна шамар и сега добро игра, и другиве се плашат изгледа и супер играат само нека продолжат така!

Браво за сите, не само за Пандев.

За он да финишира, мораше некој акцијата да ја склопи, тие одлични пасови.

Ама Шпанциве еи, ко 10 Седловски да се во тим, сите одма рипаат за шамари :)

Има еден македонец помошник судија. Дали е 4-тиот судија или е покрај аут линијата ??????

Од авион се гледа дека Грујо им платил на Шпанциве да ни попуштаат за да се јача национализмот.

шала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom