TheOther1
Interista Per Sempre!
На северна има 20 блока и не се чисто вертикално разграничени како на јужна.
Јас имам на северна блок 22, ред 20, седиште 1 :raz:
Знае некој од прилика кај се наоѓа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На северна има 20 блока и не се чисто вертикално разграничени како на јужна.
Јас имам на северна блок 22, ред 20, седиште 1 :raz:
Знае некој од прилика кај се наоѓа?
Е ќе се снајдеш де обележано е секаде на северна. Нема да останеш надвор.
Само целиов настан остана во сенка со нашиот македонски менталитет и со тоа ниеден поголем настан не може да помине без афери препукувања политика и скандали!
Не се знае али и да се знае ќе биде забранет секаков пристап дури мислам и улицата ќе биде затворена ќе нема никаков пристап до шпанците А.Палас ќе биде окупиран од џандариЗнае некој да ми каже во колку се очекува шпанците да пристигнат во Александар Палас
Во 8 - сабајлината ќе пристигнат а првиот тренинг ќе го имаат во 19 : 00 . Барем такви информации имам .Знае некој да ми каже во колку се очекува шпанците да пристигнат во Александар Палас
Секаков пристап до шпанците ќе е речиси невозможен. Ќе бидат пратени со огромно полициско обезбедување. До хотелот Александар Палас ќе неможе да се приближиш, а камо ли до фудбалерите да стигнеш.
Тренингот ќе им е вечер во истиот термин кога се игра во среда натпреварот (а може и порано да биде и оваа информација да е само залажување на навивачите).
Ќе дојдат во 13 часот. Бар тогаш официјално (според аеродромот) пристигнува авион од Мадрид.
И продолжува низата на киксови од ФФМ.
Во денешен Вест има интервју на Шакири.
ФФМ не му дозволува да изигра 10 минути во националниот дрес. Дозволено ќе му е да излезе на терен, да прими некоја награда и така да се поздрави со навивачите. Селекторот не сакал да троши и замени за него (а ќе има само 3 замени?) а и Хари не сакал да комуницира со него.
ВТФ?
Нормално желба на Шакири е да изигра 10 минути, како што претходно било планирано.
Рано е, уште го нема ова официјално на интернет ама на насловна на Вест е.
ЕДИТ: Нешто околу северната трибина овде.
Новата трибина е технички примена
Северната трибина е стоотстотно безбедна и сигурна, а деновиве на неа беа направени сите неопходни испитувања, а патем таа доби и технички прием. Во минатата недела дел од опозицијата излезе со сомневања дека поради брзината на изградбата трибината не е сигурна, што по испитувањата и техничкиот прием се покажа дека е максимално подготвена за спектаклот в среда за пријателскиот дуел со Шпанија.
Обележано ти е на стадион... тоа сакаа да ти кажат, ќе си одиш таму, ќе си видиш... ништо страшно.Абе друже нишo немат обележано...сликава е земена како пример