Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Море коа ќе го види Величе и неговите маестрални пасови,одма 100 миљони ќе понуди.

абе да не знаете каде се наога фудбалскиот сојуз во велес ако знае некој нека ми каже

Kaко што реков, карти има на црно за 500 денари. Леле каков ќотек ќе му дадам на тој што ќе ми понуди карта за 500. Не за друго, туку затоа што купил одеднаш неколку стотици карти па немало за мене по регуларна цена.

абе да не знаете каде се наога фудбалскиот сојуз во велес ако знае некој нека ми каже

побарај наназад има пишано кај салата 25 мај по скалите кај Партизан што е и кафичот Ноктурно.

е многу фала братче да си жив и здрав ајде белки ке има таму ако нема таму во штип

Kaко што реков, карти има на црно за 500 денари. Леле каков ќотек ќе му дадам на тој што ќе ми понуди карта за 500. Не за друго, туку затоа што купил одеднаш неколку стотици карти па немало за мене по регуларна цена.

А ако купил една-две или ги добил така и не сака да иде ,и ти ги понуди за 500 пак котек ке му дадеш???:wink:

А ако купил една-две или ги добил така и не сака да иде ,и ти ги понуди за 500 пак котек ке му дадеш???:wink:
Не мислев на обичен гледач, мислев на препродавач. Немам ништо против обичните гледачи кои успеале да купат карта пред мене.

под скалите кога се симињаш за накај Импакт ама џабе ќе одиш нема:toe::toe:

продавам 2 карти за јужна по 400денари а а има заинтересирани

како да исконтактираме со тие што продаваат карти мене ми требаат 2 кој има нека пише

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom