superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
еден другар ја продава за север 300 ако сакаш
Коа е таа БУДАЛА!!!!!:uvo:
еден другар ја продава за север 300 ако сакаш
Од македонските новинари кои едвај чекаат да ја напишат својата фантазија во весницитеПа најавен е како гостин, во ВИП ложа до Хари![]()
Коа е таа БУДАЛА!!!!!:uvo:
побарај наназад има пишано кај салата 25 мај по скалите кај Партизан што е и кафичот Ноктурно.абе да не знаете каде се наога фудбалскиот сојуз во велес ако знае некој нека ми каже
А ако купил една-две или ги добил така и не сака да иде ,и ти ги понуди за 500 пак котек ке му дадеш???:wink:Kaко што реков, карти има на црно за 500 денари. Леле каков ќотек ќе му дадам на тој што ќе ми понуди карта за 500. Не за друго, туку затоа што купил одеднаш неколку стотици карти па немало за мене по регуларна цена.
Не мислев на обичен гледач, мислев на препродавач. Немам ништо против обичните гледачи кои успеале да купат карта пред мене.А ако купил една-две или ги добил така и не сака да иде ,и ти ги понуди за 500 пак котек ке му дадеш???:wink:
под скалите кога се симињаш за накај Импакт ама џабе ќе одиш немаабе да не знаете каде се наога фудбалскиот сојуз во велес ако знае некој нека ми каже
На кој не му требаат карти...како да исконтактираме со тие што продаваат карти мене ми требаат 2 кој има нека пише
На кој не му требаат карти...