Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре идам по карти,време беше овие од ФФМ да им текнат да ги стават пристојни цените па да се направи атмосфера :vozbud:...за типување овој пат ќе рипнам зашто се е можено,секако потајно се надевам на победа но :toe:

Утре идам по карти,време беше овие од ФФМ да им текнат да ги стават пристојни цените па да се направи атмосфера :vozbud:...за типување овој пат ќе рипнам зашто се е можено,секако потајно се надевам на победа но :toe:

Земзи како бе утре? хаха нема од вчера :( не купив ни јас а има и полно луѓе што сакаа а не купија организираност од ффм за продажба никаква отишле некои луѓе накупиле по 1 000 карти и сеа ќе препродаваат може ќе купиш од препродавачи за поскапа цена :helou:

Земзи како бе утре? хаха нема од вчера :( не купив ни јас а има и полно луѓе што сакаа а не купија организираност од ффм за продажба никаква отишле некои луѓе накупиле по 1 000 карти и сеа ќе препродаваат може ќе купиш од препродавачи за поскапа цена :helou:
Сакаш да ми кажеш дека се продадени 30 000 карти :nesvest: нема шанси...поскапо не ги купувам во никој случај ако ми ги дадат за 200 ок...еј стварно не мислав дека на 1 август ќе има 30 000 што ќе купат карта :toe:

Сакаш да ми кажеш дека се продадени 30 000 карти :nesvest: нема шанси...поскапо не ги купувам во никој случај ако ми ги дадат за 200 ок...еј стварно не мислав дека на 1 август ќе има 30 000 што ќе купат карта :toe:

Продадени се :( многу карти дали по фирми,пријатели ова она.... а отишле и некои дечки накупиле по 1 000 некои и по 2 000 карти и сега ќе препродаваат жално стврано многумина останавме без карти а тие препродавачите не верувам дека ќе ги продаваат по иста цена

ќе одиш за џабе нема звонеа и во ФФМ и сегде нема..сите се распродадени.

najdov za na zapad karta
ama neznam dali da e kupam ....

Ќе проверам прва работа за карти во вторник во сојузот во Струмица ако нема таму ќе барам препродавачи во Скопје. Би дал до 500 денари за картата, кога можев да дадам и за претходните натпревари можам и за овој.

Stadion.sportdenes.com.jpg

abe ne e skapa ama za na zapad e

не му ја мисли и зимај... ке имаш глетка невероватна... ем ке биде жешко... кај најде?
п.с. ако не ти се брза чекај ке има препродавачи... ама поскапо ке биде !

супер е цеверната трибина...е уште источната и западната да ги зголемат и ќе биде стадион со високи стандарди

Топ е трибинава али ја ке бидам на Југ друг пат ќе се иде на север.Само да видиме некако као е во соблекувалните и внатрешниот простор.Уште да остане читава а не како Југ да бидат прљави столиците не исчисетни сто години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom