Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
A kartite od koga ke pocnat da se prodavaat.
A za vremeto ako saka neka bide i 5 saatot sabajle sekako idam.Em i 500 denari e zadovolitelna cena.

Треба да бидеме оптимисти иако ни доаѓа првата фудбалска сила на светот можеби ќе ги изненадеме,вреди да се биде таму да се видат тие големи ѕвезди.

тоа бимот ли???? па тоа ке биде коа ке се изградат запад и исток ај сеа...

епа сега сеуште е во изградба стадионот и ако ти стават такво нешто утре пак ќе треба да го тргаат и насекое така

stad8.jpg

хаха сликиве богами одлично , прекрасно изгледаат но како ќе искочи стадионот на крај ќе видиме....сеа важно да биде готова трибината за со Шпанија... како незнам ... ќе сепопотат малку повеќе работници ваљда.... ако сакаат да видат Шпанска веле сила на Градски Филип 2ри:smir:

ајде само нека биде готова трибинава за со шпанија и супер ке биде:vozbud::vozbud:лудила:vozbud:

Ја помислив денес играме, кој ли ќе чека до Август ...

Колко ќе биде влезот!?

Колко ќе биде влезот!?

500 ден. ме чуди ова ама така кажаа на тв за да се покријат трошоците за Шпанија требало картите по 800 да бидат ама ќе биле по 500 тие 300 ден ќе ги плаќале спонзорите :helou:

500 ден. ме чуди ова ама така кажаа на тв за да се покријат трошоците за Шпанија требало картите по 800 да бидат ама ќе биле по 500 тие 300 ден ќе ги плаќале спонзорите :helou:

????
Нема шанси.

За Англија беа 1000 денари, а за Шпанија европскиот шампион јас очекувам цена од 1200-1500 за јужна и северна. Тоа е просечна цена отприлика.

Не верувам да е поевтино. Ако е 500 денари ќе има тепачка за карти. Ма нема шанси, ова само лажни информации.
А веројатно картите ќе ги има во продажба 10тина дена порано, како и секогаш :toe:

Јас и сестра ми нормално одиме :pipi:

????
Нема шанси.

За Англија беа 1000 денари, а за Шпанија европскиот шампион јас очекувам цена од 1200-1500 за јужна и северна. Тоа е просечна цена отприлика.

Не верувам да е поевтино. Ако е 500 денари ќе има тепачка за карти. Ма нема шанси, ова само лажни информации.
А веројатно картите ќе ги има во продажба 10тина дена порано, како и секогаш :toe:

Јас и сестра ми нормално одиме :pipi:

треба да ти се верува

се отвора северна трибина, ни гостува европскиот шампион
а стадионот треба да се наполни така да 500 денари е реална цена

а информацијата од пио е точна пресметките се 800, ама ќе има и спонзори така да ќе дојдат до 500

треба да ти се верува

се отвора северна трибина, ни гостува европскиот шампион
а стадионот треба да се наполни така да 500 денари е реална цена

а информацијата од пио е точна пресметките се 800, ама ќе има и спонзори така да ќе дојдат до 500

Ајде да видиме дај боже да е така иако не ми се верува.

И по 1200 да е јас мислам дека ќе се наполни целиот стадион.

Така да останува да видам проверена информација од ФФМ за цена на карти, вајда деновиве ќе има.

Инаку ќе почне во 22 часот, не знам дали некој запишал. За и шпанците да не гледаат во редовен термин :)

Мислам дека и со оваа трибина ќе биде претесна да ги прими сите што сакаат да идат Македонија-Шпанија за жал ќе се полни два пати годишно али добро е да имаме убав стадион.И 2000 да биде идам вакво нешто не се пропушта Рамос,Касиљас,Торес,Чави,Чаби алонсо,Фабрегас сите на едно место па да не се иде?Тој ден сум на стадион секако напред наши

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom