Па не би населил тој, туку потребата за употреба на shqipe. Во училишта, во судови, во сите институции, општини...[DOUBLEPOST=1480080421][/DOUBLEPOST]Во Струмица нека насели Албанци Заев, па ќе му гори се што има тука во градот.Големи се шансите да не кажам сигурно поради оваа изјава во Струмица губи СДСМ кај Македонците (ќе се молат на 4000 турски гласови во општината).
Ама ти реков дека не сум јас тој што правел сајтови, иако тоа не спаѓа во „службена употреба“. Можеби треба да има 2 верзии на сајтот, за оние што пристапуваат од средини над 20% и под 20% (shqipe).[DOUBLEPOST=1480085362][/DOUBLEPOST]Па ти викаш дека за да се воведе некој јазик треба да се населуваат луѓе, Албанци поточно. Епа штом нема Албанци зошто има можност за читање на албански? Им се може изгледа, а да беше Заев тогаш ќе го бркаа со стапови.
Во право си.. веќе реков дека за пристапите од општините со Sqipe < 20% не треба да бидат достапни страниците на SQ. Туку со англиската верзија што да правиме? Да се забрани, јас мислам.Па ти викаш дека за да се воведе некој јазик треба да се населуваат луѓе, Албанци поточно. Епа штом нема Албанци зошто има можност за читање на албански? Им се може изгледа, а да беше Заев тогаш ќе го бркаа со стапови.
Последно уредено: