Македонија - Унгарија [ 18.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 80 66,7%
  • нерешено

Гласови: 15 12,5%
  • Унгарија

Гласови: 25 20,8%

• Вкупно гласачи
    120
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
3 утнати пенали и уште 4-5 зицери, а голманот твој има 1 одбрана

За да победиш во ваков меч треба да се случи некој напад на судиите од страна на Унгарските фанови :icon_mrgr:

Манасков и на фудбалски терен ако шутира во гол ќе промаши ;)

Па не ги вадам, ама поединци за мечов да издвојуваш е глупо, сите се за критика.

Ги потенцирав тие што ги баравте на темава, после лошите игри на Борко и Кире, кои до пред некој саат без легенди на споменик. Сеедно, сите се лоши.

Ги потенцирав тие што ги баравте на темава, после лошите игри на Борко и Кире, кои до пред некој саат без легенди на споменик. Сеедно, сите се лоши.
Диви беше дрво, ама според мене Прибак солидно си ја врши работата која се очекуваше од него. Дечкото не почна од почеток на резултат 5-1 влезе ако не се лажам...

Eдинствено позитивно од цел натпревар е натписон со Bauhaus шо се врти одвреме навреме, и тој на подот.
Другово се видело...

И таман малку ќе ни тргне тука се судиите да не отрујат.

А зашо го исклучија Козла сеа???

Пеер, глупости ко Драгонборн пишуваш сеа. НОРМАЛНО дека до пред саат беа легенди и НОРМАЛНО е сеа да има критики кон нив пошто играат преслабо на натпреваров. И јас сум песимист во поглед на нашиот квалитет, но ова е под можностите.

Шо ќе ја губиме ќе ја губиме барем нема да се нервираме и да гриземе нокти до крај :pos:

Како сакат така ни се шетаат на 6 сте метри.

А зашо го исклучија Козла сеа???
Господ знае, најверојатно мислеше дека Козла со нога го потшутна Унгарецот што влета на седум метри без топка. Уствари слепецов одеше нанапред и не го ни виде, сосема случајно (прашање и дали имаше контакт) се допреа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom