Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да, до Обрван е...ОБРВАН АУТ !!!!!!
Па кога ќе ги земеш другите спортови во Македонија, за мене лично е ракометот најдобрата страна од областа на спортот во Македонија.Што, фудбалот случајно да не е?Ракометот најсилна страна мај ес, со години истите играат, најстара репрезентација сме во Катар, ниту еден не гледам шо можит да го заменит Лазаров или да изградиме јака репрезентација.
Па кога ќе ги земеш другите спортови во Македонија, за мене лично е ракометот најдобрата страна од областа на спортот во Македонија.Што, фудбалот случајно да не е?
Во второво не го менуваше Борко.Да, да, до Обрван е...
И ФК Вардар се најдобри во МК ама тоа не значи дека се добри за во Европа.Па кога ќе ги земеш другите спортови во Македонија, за мене лично е ракометот најдобрата страна од областа на спортот во Македонија.Што, фудбалот случајно да не е?
Ама ФК Вардар немаат играно сто години во Лига на Шампиони.А деведесет и девет проценти од ракометариве играат веќе, или играле.И ФК Вардар се најдобри во МК ама тоа не значи дека се добри за во Европа.