Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па земја без енергетска стабилност и водоснабденост не може да има баш некоја економија.
Македонија е земја без енергетическа стабилност, а функционира. Значи и Косово може.:salut: А, тебе какво ти пука АБЦ, нали си б'лгарски гражданин? Имаш татарски паспорт, с којто може да шеташ из цјала Европа,а? Каква иронија, Татарите са преди античните Македонци в Европејскја С'јузОле мајко...
![]()
Поздрав:smir:
Зашто взе "татарски" паспорт, а не Гр'цки, и не те ли е срам да навредаш на д'ржавата, којато ти дава да си Европеец?:uvo:
Зашто взе "татарски" паспорт, а не Гр'цки, и не те ли е срам да навредаш на д'ржавата, којато ти дава да си Европеец?:uvo:
ABC, ти имаш б'лгарски паспорт. Ти си б'лгарин! Б'лгарски гражданин си! Поздрав!:smir:
Па Бугарскиот пасош е поефтин,практично бесплатен,додека Грчкиот е многу поскап.А држава што продава ЕУ пасоши и не баш некоја држава која ми е срам да ја навредам туку напротив.Купувам секаков пасош или документ (ausvajz) со кој можам да излезам од ова ГЕТО.Впрочем сите го прават истото,дури и Евреите од конц-логорите на смртта со кој слободно можеме да се споредиме во овие моменти на изолација на Македонците.
А купување за ефтини пари не е исто со личните чувства на припадност кој барем за Бугарија ги има само кај 0.0000001% од Македонското население.![]()
Аман излези веќе....аман...демек поради Гето го зема,и пак тука окапе....излези веќе, молим те.
А зошто си уште во гетото?Па Бугарскиот пасош е поефтин,практично бесплатен,додека Грчкиот е многу поскап.А држава што продава ЕУ пасоши и не баш некоја држава која ми е срам да ја навредам туку напротив.Купувам секаков пасош или документ (ausvajz) со кој можам да излезам од ова ГЕТО.Впрочем сите го прават истото,дури и Евреите од конц-логорите на смртта со кој слободно можеме да се споредиме во овие моменти на изолација на Македонците.
А купување за ефтини пари не е исто со личните чувства на припадност кој барем за Бугарија ги има само кај 0.0000001% од Македонското население.![]()
Македонија е земја без енергетическа стабилност, а функционира. Значи и Косово може.