TpH_Bo_OkO
Трноризец
Јака директива 
Ме интересира што ќе правиме ако ЕУ реши да сојузува со Русија?
П.С.
FREE KOSOVA!!!
jea:

Ме интересира што ќе правиме ако ЕУ реши да сојузува со Русија?

П.С.
FREE KOSOVA!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti posakuvam se najdobro vo realiziranje na tvojata cel.:pos2: PRVO KE ZAPALIME SE STO E MUSLIMANSKO:pos2: I KE NAPRAVIME ETNICKO CISTENJE OD Albanci:pos2: :pos2:
Ti posakuvam se najdobro vo realiziranje na tvojata cel.
Ti pred da odgovoris na nesto pogledni ubavo kako i zosto e napisano toa na sto sakas da odgovoris.I JAS TEBE PRED NESTO DA NAPISES RAZMISLI 10 PATI:smir:
Ti pred da odgovoris na nesto pogledni ubavo kako i zosto e napisano toa na sto sakas da odgovoris.
p.s. brza kucka slepi raga.
Tphuu sto jakiracko , zakanuvacko, zemjotresiracko , cunamiracko zvuci. Edino USA go moze ova . Thnx USA :salut: ...Odam da ubijam rusi.
Не ми е работа да се месја в'в в'трешните ви работи, но както аз с'м приел, че в Б'лгарија има турско малцинство, може би и македонците трјабва да приемат албанците. Друг е в'проса, че в Б'лгарија, никој не говори за отцепване на територии и ник'де турскијат език не е официален. На балканите ,чиста етническа д'ржава нјама (освен г'рците, дето се самопров'згласиха за такава). И спасението на мира на балканите е всички страни да са в Европејскија С'јуз.
Друг интересен феномен е, както с'м чувал, етнически македонци и албанци си пијат мастиката и јадат туршија заедно, а 2001 на нож. Глупава работа![]()
С'штото важи и за б'лгаро-македонските отношенија. Колкото по скоро престанат глупостите, нештата ште тр'гнат напред!
Па така и беше кога Бугарките беа ефтини и кога за пакетче "д`фки" или една "червена" можевме да ја имаме секоја стујардеса на Булгариан-ерлајнс итоа еден малку подолг период од 20-30 години.![]()
аиииииииииии !!!!! многу сила има ова америка .....и што ке направи ако еу и русија се обединат ....... и така сиротите имаат доволно проблеми војни кои ги губат, индијанци кои им бараат отцепување ....ЕУ + русија значат маргинализација на УСА како светска веле сила