M
Mario Gómez
Гостин
Убајни, ќе им дадат книшка од ВМРО и ете побогати сме за неколку "Македонци"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гастарбајтер во Шалке 04?
Се сомневаш дека можат да набијат.Ќе станат сите босањероси и турци Иљири за секунда.
Ако ме прашуваш мене искрено сакам сите да се вратат овде. И не паметувај наоколу пошто знаеме кој си и што си.![]()
ама ај...а кога ќе успееш да ги натераш луѓето да се откажат од живот, за да се вратат во политичко општество, јави ми се, ќе ти бакнам руке. 
Да ме сакаат по цена да приберам дивјаци во сопствената татковина?
Ај,кај тебе дома нека ти дојде дивјак од зад Карпатите и да ти побара засолниште.Ке го прибереш ли,кога си свесен дека ќе прави проблеми?
И Рајмз не ми зборувај за утопии,веќе сме уморени од компромиси.Сите ни бараат нешто што е кристално јасно дека не можеме да го дадеме.![]()
се повикуваш на генетика за да ги докажеш твоите 15% античкомакедонски гени, а моите 30% илирски гени ги игнорираш и тврдиш дека сум од карпатите
Јебига, не дека не е така. Туку просто не ти одговара. Дека така губиш екслузивитет на тоа што досега си се навикнал. Да живееш во лој. Епа не е веќе така, за жал 
Епа тоа е проблемот бе синесе повикуваш на генетика за да ги докажеш твоите 15% античкомакедонски гени, а моите 30% илирски гени ги игнорираш и тврдиш дека сум од карпатите
Јебига, не дека не е така. Туку просто не ти одговара. Дека така губиш екслузивитет на тоа што досега си се навикнал. Да живееш во лој. Епа не е веќе така, за жал
![]()

уште еднаш ако ми се обратиш со сине ќе барам да бидеш баниран! Тоа е крајно навредливо за мене! РАЗБРА?!Знаш ти сине к*рацама ај...а кога ќе успееш да ги натераш луѓето да се откажат од живот, за да се вратат во политичко општество, јави ми се, ќе ти бакнам руке.
Епа тоа е проблемот бе синесе повикуваш на генетика за да ги докажеш твоите 15% античкомакедонски гени, а моите 30% илирски гени ги игнорираш и тврдиш дека сум од карпатите
![]()
уште еднаш ако ми се обратиш со сине ќе барам да бидеш баниран! Тоа е крајно навредливо за мене! РАЗБРА?!
Побарај некој од моите постови со што јас лично ти се обраќам и не збори на памет. А ова за сине да ти е последен пат!Сине од каде па навреда? Ти ме условуваш со животно, коњ, шипо мипо, неандерталец, измислуваш историја која што не ми припаѓа, правиш сапуни од мене и што не друго...а те навредува зборот сине...бреј.
edna pesimisticka pretpostavka
tie agvanistanci se talibanci
i ovde ke vovedat talibanski islam.
Не треба да го дозволиме тоа.Доста не еб*ваат во здрав мозок,ако ова се случи излегуваме на протест со изговорот дека сме малтретирани во собствената држава.