Македонија ќе добие Авганистанци за државјани

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Убајни, ќе им дадат книшка од ВМРО и ете побогати сме за неколку "Македонци"...

Гастарбајтер во Шалке 04?

Се сомневаш дека можат да набијат :toe:.Ќе станат сите босањероси и турци Иљири за секунда.

Море чекајте да влеземе во ЕУ.

Тогаш на портите од ЕУ на Албанците од Македонија ќе им пишува ,,Добредојдовте во ЕУ,

А,зад портите ќе пишува ,,сте се заебале,,
icon10.gif

Нема такви валкани игри со нас Македонците!

Ако ме прашуваш мене искрено сакам сите да се вратат овде. И не паметувај наоколу пошто знаеме кој си и што си. :)

Знаш ти сине к*рац :) ама ај...а кога ќе успееш да ги натераш луѓето да се откажат од живот, за да се вратат во политичко општество, јави ми се, ќе ти бакнам руке. :)

Да ме сакаат по цена да приберам дивјаци во сопствената татковина?

Ај,кај тебе дома нека ти дојде дивјак од зад Карпатите и да ти побара засолниште.Ке го прибереш ли,кога си свесен дека ќе прави проблеми?

И Рајмз не ми зборувај за утопии,веќе сме уморени од компромиси.Сите ни бараат нешто што е кристално јасно дека не можеме да го дадеме.:toe:

Епа тоа е проблемот бе сине :) се повикуваш на генетика за да ги докажеш твоите 15% античкомакедонски гени, а моите 30% илирски гени ги игнорираш и тврдиш дека сум од карпатите :) Јебига, не дека не е така. Туку просто не ти одговара. Дека така губиш екслузивитет на тоа што досега си се навикнал. Да живееш во лој. Епа не е веќе така, за жал :)

Не си од зад карпатите,туку од Кавказ :jaj:

Епа тоа е проблемот бе сине :) се повикуваш на генетика за да ги докажеш твоите 15% античкомакедонски гени, а моите 30% илирски гени ги игнорираш и тврдиш дека сум од карпатите :) Јебига, не дека не е така. Туку просто не ти одговара. Дека така губиш екслузивитет на тоа што досега си се навикнал. Да живееш во лој. Епа не е веќе така, за жал :)

Чоек,слушај мене изобшто не ме занимава какви гени носиш.Ако сметаш дека си во сродство со нив-биди си.:toe:

То ест,пак ич не ме интересира шо мислиш.Оти јас сум кажал:и Ајфелова кула да изградиш насред Македонија,ти за мене увек ќе имаш етикета на несоцијализиран албо.:toe:

Абе овај тро поарен е,се гледа,има видено свет,ама тие неговите шо живеат уште во тврдини и жените ко нинџи шо му се :pipi:

Знаш ти сине к*рац :) ама ај...а кога ќе успееш да ги натераш луѓето да се откажат од живот, за да се вратат во политичко општество, јави ми се, ќе ти бакнам руке. :)

уште еднаш ако ми се обратиш со сине ќе барам да бидеш баниран! Тоа е крајно навредливо за мене! РАЗБРА?!

уште еднаш ако ми се обратиш со сине ќе барам да бидеш баниран! Тоа е крајно навредливо за мене! РАЗБРА?!

Сине од каде па навреда? Ти ме условуваш со животно, коњ, шипо мипо, неандерталец, измислуваш историја која што не ми припаѓа, правиш сапуни од мене и што не друго...а те навредува зборот сине...бреј.

Абе ови мачедониш го малтретират албањиш,и зато че го пука,ја су борец за људски права бе :salut:

Сине од каде па навреда? Ти ме условуваш со животно, коњ, шипо мипо, неандерталец, измислуваш историја која што не ми припаѓа, правиш сапуни од мене и што не друго...а те навредува зборот сине...бреј.
Побарај некој од моите постови со што јас лично ти се обраќам и не збори на памет. А ова за сине да ти е последен пат!

edna pesimisticka pretpostavka
tie agvanistanci se talibanci
i ovde ke vovedat talibanski islam.

Уште Афгани ни фалат.Па уште коа ќе почнат да бараат права, рамковни договори и сл.:kesa:

edna pesimisticka pretpostavka
tie agvanistanci se talibanci
i ovde ke vovedat talibanski islam.

Не треба да го дозволиме тоа.Доста не еб*ваат во здрав мозок,ако ова се случи излегуваме на протест со изговорот дека сме малтретирани во собствената држава.

Не треба да го дозволиме тоа.Доста не еб*ваат во здрав мозок,ако ова се случи излегуваме на протест со изговорот дека сме малтретирани во собствената држава.

Aхх, баш сега по кризава ќе треба да плаќаш авионски карти за да се враќаш...скупи се бе, немој, ќе се потрошиш.

Дечкиве нека се декларираат како потомци на Александар и автоматски им следува државјанство, книшка од ДПНЕ, бесплатно сместување,лекување, а ке може и некое советничко место кај Гвујо..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom