Мaкедонија - Исланд [ 20.01.2014 - 16.00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Каков ќе биде конечниот исход?

• Вкупно гласачи
    136
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако сакаш да не победиш,само исклучи ни играч:pos:

џабе е ако се веќе со мислите дома :)

Голманите и Столе...:love:

BSV_Niklas_Landin-3.jpg
bhc4.jpg

stojance-stoilov.jpg

Од пет гола на почеток стасавме до 14-11 е браво! Мислев се заебавате али само да видите како ви се мења расположението без директен пренос, само читање постови :D

Значи екстремно глупи сме денес а? Кој е на ред за пцуење?

Тоа што беше Манасков во првата фаза, сега е Прибак.
Борко, шта речи мислам... не му иде и тоа е тоа.

Кои махери сме за шутирање директно во голамани :cuc:

Не сме махери, голманите нивни не се како нашиов трупец на голот само ногата десна шо ја крева....
Знаат да се отворат другите голмани и да се постават, рефлекси и тн.., премногу топки ни имаат фатено од 6 чисти ,, тое е големината на голманот !!!

Повторно премногу утнати зицери, повторно невнимание во одбраната, голема деконцентрираност.
Ау, Прибак, едно големо НУЛА до сега, и во напад и во одбрана, како само го шетаа во одбраната...страшно.

Lelel majko mila 8 sekundi ne znaat da gi potrosat!!!!!Pa pravi faul,izlezi povisoko da vi ebam nepismenite!!!
Ke imavme napad vtoro i da namalime na eden razlika.

Onoj pa Jonovski go rasturija,ne znae kaj tera..Go ostavi neprecen na onoj so kosana nikakva da dade gol.

6-7 ziceri promasivme..

Mirkulovski i negoviot 20km/h udar :pos: .Ebate bekot bez silen udar..

Pribak edna asistencija i 4-5 na negova smetka primivme.

Ne naucija deka zicer se sutira od parket,mameto nivno.

Lazarov,Angelovski i prestapon probaa od parket i odma gol..

Eden ton iskustvo ama dzabe im e.

Ме интересира, има ли шанса во иднина да имаме голман на кој што ќе можеме да се потпреме на вакви првенства? Млади голмани, по школиве...за 2-3-4 години...?

Не знам како стигаме до првенство со толку слаби голмани....

Поголем месечар од Боро нема.Една ќе избрани како треба,девет ни за кур не го бива.

I Obrvan preku kurov, ko nezainteresiran,cisto profesionalno,ni da gi motivirat ni da im svikat samo "pokocentrirano vo odbrana"... Pa Shundo podobro gi motivirase so klavanjeto na golojte...

Пак имаме зицери и луд голман од спротива кој не ни мора да ја крене ногата?

Сакам победа!!!

Po obicaj igrame dobro edno poluvreme, drugoto sme ko izgubeni germanci. Se nadevam ova bese polosoto poluvreme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom