Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф трема ме фаќа уште отсега за натпреваров. Ќе биде тешко, ама имаме мотив. А ако изиграат момците како пред 2 дена тогаш нема да имаме проблем.
Во 17 часот ќе нема некој кој не е пред екраните ;)
Сите ја бодрат Македонија
304007_10150302610968189_619718188_7915688_212698_n.jpg

Prakajte Live Stream ...Znaminjata i Pivata se veke spremni.
Inaku slikata zakon ke si ja ispecatam za na zid.

Е Ристе го видов на клипот, да беше он у форма и да не беше повреден ќе имавме шутерски расположено лажно крило, моментално нема некој играч кај нас со "мека рака":icon_lol: како шо беа двајцата Стефанови.

Оваа утакмица мислам дека ќе биде најгледана у историја на телевизииве на Македонија :). Колку само малку спортски успех ни треба на нас Македонците, за да бидеме горди што сме МАКЕДОНЦИ ! Во овие моменти знаеме да се сплотиме и да се обединиме. Тоа е доказ колку ја сакаме државава. Тоа е тоа. Само едно ќе кажам: НАПРЕД МАКЕДОНИЈА !!!

Јако е на почетоков Калиопи : Покрај Вардар Македонци ,а во позадината на видеото прв Мејси :D .Ама поголеми Македонци и Massey и МcCalebb и Kenyon Jones(RIP) се од многу други !

Момци отидов јас да ја мавам сингл во кладилница па што сака нека биде,да не се јадам после како со Хрватска кога му ја мислев 2 саата.:ROFLMAO:

mora da se odi na pobeda,pa ne dojdovme na prvenstvoto da taktizirame,site znaat da igraat kosarka Finska ke ja zamrsi grupata nas sekoja pobeda ni e vazna...nema repsekt za Grcite odime na pobedaaaaaaaaaaaa

Дефинитивно многу поголема еуфорија имаше на претходдното европско во Полска кога првата ја игравме со Грција.Мене за оваа утакмица ама баш не ме фаќа еуфорија.Ние дојдовме на Европско за да стигнеме што подалеку а не да ја победиме само Грција и да си одиме.Не треба толку да се форсираме.Па уште и Босанциве ако изгубат...Пуна капа за нас.

Е Ристе го видов на клипот, да беше он у форма и да не беше повреден ќе имавме шутерски расположено лажно крило, моментално нема некој играч кај нас со "мека рака":icon_lol: како шо беа двајцата Стефанови.

еј, еј, македонскиот Реџи Милер - Дарко Соколов е тука, само да го погоди првиот обид и влага у серија... :icon_lol:

Знае некој дали ќе може да се гледа на бимот на пиво ленд натпреварот или прерано е?

Па може Финска да тепа со Босна овие не се стабилни нешто слично ко нас.

Босна губи од Финска, значи НЕ СМЕТАЈТЕ НА ЛЕСНА ПОБЕДА против нив, ја се мислам дека ќе биде најтешка утакмица!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom