Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Уф трема ме фаќа уште отсега за натпреваров. Ќе биде тешко, ама имаме мотив. А ако изиграат момците како пред 2 дена тогаш нема да имаме проблем.
Во 17 часот ќе нема некој кој не е пред екраните ;)
Сите ја бодрат Македонија
Prakajte Live Stream ...Znaminjata i Pivata se veke spremni.
Inaku slikata zakon ke si ja ispecatam za na zid.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Мое мислење, дека болнициве вечер ке бидат полни,што од труење со алкохол, а и преживеани инфаркти:D
МАЈКО МАКЕДОНИЈО СО СРЕЌА ДЕНЕС ВО 17:00ч

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.459
M

Mario Gómez

Гостин
Е Ристе го видов на клипот, да беше он у форма и да не беше повреден ќе имавме шутерски расположено лажно крило, моментално нема некој играч кај нас со "мека рака":icon_lol: како шо беа двајцата Стефанови.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Оваа утакмица мислам дека ќе биде најгледана у историја на телевизииве на Македонија :). Колку само малку спортски успех ни треба на нас Македонците, за да бидеме горди што сме МАКЕДОНЦИ ! Во овие моменти знаеме да се сплотиме и да се обединиме. Тоа е доказ колку ја сакаме државава. Тоа е тоа. Само едно ќе кажам: НАПРЕД МАКЕДОНИЈА !!!
Јако е на почетоков Калиопи : Покрај Вардар Македонци ,а во позадината на видеото прв Мејси :D .Ама поголеми Македонци и Massey и МcCalebb и Kenyon Jones(RIP) се од многу други !

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Момци отидов јас да ја мавам сингл во кладилница па што сака нека биде,да не се јадам после како со Хрватска кога му ја мислев 2 саата.:ROFLMAO:

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
mora da se odi na pobeda,pa ne dojdovme na prvenstvoto da taktizirame,site znaat da igraat kosarka Finska ke ja zamrsi grupata nas sekoja pobeda ni e vazna...nema repsekt za Grcite odime na pobedaaaaaaaaaaaa

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дефинитивно многу поголема еуфорија имаше на претходдното европско во Полска кога првата ја игравме со Грција.Мене за оваа утакмица ама баш не ме фаќа еуфорија.Ние дојдовме на Европско за да стигнеме што подалеку а не да ја победиме само Грција и да си одиме.Не треба толку да се форсираме.Па уште и Босанциве ако изгубат...Пуна капа за нас.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Е Ристе го видов на клипот, да беше он у форма и да не беше повреден ќе имавме шутерски расположено лажно крило, моментално нема некој играч кај нас со "мека рака":icon_lol: како шо беа двајцата Стефанови.
еј, еј, македонскиот Реџи Милер - Дарко Соколов е тука, само да го погоди првиот обид и влага у серија... :icon_lol:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Знае некој дали ќе може да се гледа на бимот на пиво ленд натпреварот или прерано е?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па може Финска да тепа со Босна овие не се стабилни нешто слично ко нас.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Босна губи од Финска, значи НЕ СМЕТАЈТЕ НА ЛЕСНА ПОБЕДА против нив, ја се мислам дека ќе биде најтешка утакмица!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom