Македонија чека поддршка од Бугарија

• Креатор на темата Креатор на темата Bore69
  • Време на започнување Време на започнување
Ем го признавме Косово, ем пак нема НАТО!
Нема ЕУ
Нема кревање на визите!
Зошто?
Ај нека ни објасни Станишев, нели, `македонецот`!
Ама, искрено, да признае дела всушност тој е автор на ветото, кое цигано-атињаните само го вербализираа.
Демек, на тој начин, Македонија ќе пропадне, а тој, ретардиран кретен, ќе приграби територија и ќе испадне паметен!
Е, народе, свашта П***а роди, само неќе паре и војне књижице!
:pos2:

Бреј че патриоти.Изровихте двегодишна тема да акате и да лечите комплекси:pos2:

NA VOLKOT MU BIL DEBEL VRATOT OTI SAM SI JA BRKAL RABOTATA

Ама кога нема забрана за неговиот улов ( како што е сега) џабе му дебелиот врат.:icon_lol:

Нема ЕУ
Нема кревање на визите!
Зошто?
Ама, искрено, да признае дела всушност тој е автор на ветото, кое цигано-атињаните само го вербализираа.
Демек, на тој начин, Македонија ќе пропадне, а тој, ретардиран кретен, ќе приграби територија и ќе испадне паметен!

ЦЦЦ, што “ мудрости“ надроби. Значи, Бугарите се виновни што Грците ставиле вето. Леле, а јас цело време мислев Србите ни се најголеми непријатели.:baeh:

Бугариjа нема ниту едно отворено прашање односно Македониja и македонците! Ниту едно.:nenene: :nenene: :nenene:

OK?
Kako mislis nema? sekako deka ima otvoreno prasanje i mnogu jasno i otvoreno.prasanje za makedonskoto malcinstvo, dobivanje na status kako site malcinstva vo svet. nisto povekje nitu pomalku.a za pirin ke pocekame da go vratime:smir:.

Што ти е бе христо ,ти појма немаш од животот така си тапкаш в место, погледај малку низ" шума" како се волците

[
code][[/code]quote=PATRIOT MKD.;1988602]Што ти е бе христо ,ти појма немаш од животот така си тапкаш в место, погледај малку низ" шума" како се волците
[/QUOTE]

Ти да не работиш во ЗОО-градина? Само за животни зборуваш и мудруваш!:helou:

Abre naivni vmrovci,koga ve predupreduvaa simpatizerite na SDSM za bugarskata karta na G'uevski ne veruvate.

Prerodbata Prodolzhuva :helou:

Abre naivni vmrovci,koga ve predupreduvaa simpatizerite na SDSM za bugarskata karta na G'uevski ne veruvate.

Prerodbata Prodolzhuva :helou:

Зошто бугарска? Нели тоа беше карта на Обединета Македонија. Ако мислиш на моментот кога полагаше цвеќе на биста на Гоце Делчев!

Нема ЕУ
Нема кревање на визите!
Зошто?

Прво,никаде не е напишано и речено,дека ако го признаете Косово,ке добиете членство во ЕУ,НАТО или ке паднат визите.
Ова е нешто совсем различно.
Имаш поне един доказ за това шо го велиш за ветото?Или просто поредниот избит комплекс?

Вистината една-Македонско-Бугарските односи са во застоj.Така са от неколко години.Икономически може уште много.

ХМММММ...зошто се ми се чини дека бугариве, барем овие овде на форумов се курви невидени????

ХМММММ...зошто се ми се чини дека бугариве, барем овие овде на форумов се курви невидени????

Оти от прво отделение така ти наливали в титовата кратуна дето ја имаш вместо глава:smir:

....a za pirin ke pocekame da go vratime:smir:.
Оти сметаш дека Пирин припага на Вардар, а не спротивното?:helou:

Објасни ми како сметаш да си земете Пирин? Имате документ дека припага на вас? Со војна, со суд, со пропаганда?
Абе вие толко ли сте глупи или се правите?

Курва е таа дека те е родила другар.

"Македониjа чека поддршка од Бугариjа". Добре де, как Македонија да чека подршка? Со глупистите които се пишат од Латас и компанија? Од вресливите МК весници? Од Сител и сие? Ајде да бидеме малко пореалисти. Политичката елита на Македонија намерно не сака добри односи со Бугарија. Таа истата елита има сан да влезе во ЕУ но само след като и Србија е влезла. Ете тоа е. Как си представувате например еден Блаже Ристовски да изјави дека е лагал като дрт циганин и да си загуби кариерата и платата? Истото е и со политичката елита. Тоа антички национализам зашто го помпаат? Па се разбира зашто, ама знае се дека кога много се помпа еден балон во некое време грми. Ај со срека!:smir:

немаат ни едно отворено прашање:vozbud:

Благарите најискомплексиран балкански народ:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom