Македонија - Босна и Херцеговина 19.01. (25-22)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот Македонија - Босна и Херцеговина?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако изгубиме денеска..не е крај на свет..да завршиме 3ти во групава според мене е подобро него ли ако завршиме 2ри во групава..
Ако завршиме 2ри најверојатно ќе играме во 1/8 финале против Словенија а во 1/4 финале против Шведска или Франција.

Ако завршиме 3ти најверојатно ќе играме против Катар во 1/8 финале (противник полесен од Словенија според мене) а во 1/4 финале против првиот од групата Д каде што ниедна екипа не покажа дека е ептен квалитетна..Германија,Данска (нерешено со Аргентина), Русија, и Полска..сите од овие 4 екипи прикажаа послаба игра од Франција или Шведска...

Ова онака малце тешење, иако се знае..победа во преостанативе 3 меча е тоа што ние треба да го бараме и да не се замараме со математики..

ДОБРО БЕ ПИЧКА ВИ МАТЕР СУДИСКА, КАЈ ВИДОВТЕ ПРЕКРШОК ЗА 2 МИНУТИ ТУКА ?

:facepalm:

Е ова се дешава со нашиот напад кога Кире нема свој ден. :)
Добро е што имаме поразноврсен напад со мојсо, Жути и Прибак па се вадиме.

Ова во одбрана што ни го прават преку пикер е срамота.

Ова судииве стварно врска си немаат. Јоновски црвен картон а да не речам еден фаул не му беше за исклучување воопшто... На Манасков му го укинуваат голот за да доделат пенал врз него кои глупости... На Стоилов (мислам) судат исклучување пет минути по фаулот над Босанецот...

Судиите заслужуваат да бидат ебени со дебели сукала додека не умрат во најголема агонија!

Борко некад знае така лошо да брани што ме вади од кожа..
Не знае топка да фати на некои предвидливи шутеви..
Да го пратат во Прибилци за водици, сам да биде пријавен нема крстот да го фати ќе иде да плива на спротивната страна.. :tapp:

Valium2__93238_zoom.JPG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom