Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ццц како ме изнервиа ова дрвово Манасков, кога видов дека он ќе изведува пенал знаев дека ќе згреши , и пак ќе си изгубиме, нема шанси сега да се извлечеме, дај бог да грешам.

Нели Манасков можеше подобро?

Samo Kire vredi, drugovo se u kanta bi frlil...

Mене не ми е јасно како може да не знаеме да искористиме играч(и) вишок. Па никогаш на сме имале позитивен скор во тие минути кога сме со играч +. Еве и сеа, пак не изработија, ако имаат играч помалку. Смешна работа.​

Ми се чини и дека Обрван баш кур го боли шо Манасков е тиња. Па да беше ова Металург, Червар имаше да му ја наполни главата од викање, немаше нигде да го собере, в земја ќе пропаднеше, а овај мува не го лази, па по 2-3 грешки одма седнувај го на клупа бе, не го оставај да ја влече надолу цела екипа. Значи ако изгубиме, а ќе изгубиме....Манасков најголем кривец. Не дека другите не грешеа ама овај брат не уби во поим.

Ebati neznite momci ebati. Fauli pravele ko sto stevce vikal, tikvi pravele. Slobodno so 5 igraci moze da ni igraat pak nema da tepame.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Па и не заслужуваме да победиме, кога во клучни моменти кога треба да се одбраниме, ние примаме гол со играч ПОМАЛКУ. :tapp:

Смирено момци, нема место за нервози :)
Над три сигурно не губиме, понатаму би требало да одиме :)

Смирено момци, нема место за нервози :)
Над три сигурно не губиме, понатаму би требало да одиме :)

Абе ќе одиме, ама еве ни шанса за победа, да поминеме со 2 поени, друго е, бар пак ќе се бориме за 5то место ако не за 1/2 финале. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom