Македонија - Аргентина во април на Филип II арената?

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување

Затоа што да речеме дека ке има гостување на Аргентинската репрезентација (шо според мене сега за сега е невозможно) таа ке се одржи после Април месец 2010 година.
Така да ако се отвара темата да се отвори барем еден месец порано а не една година!:toe:

^
За Шпанија темата уште кога беше отворена? Уште кога не беше официјално дека ќе гостуваат.

он.
Дајбоже да дојдат, нека доаѓаат квалитетни екипи на Градски.

Колку сме мизерни, тоа чудо едно!
Место да се радуеме на пласман на завршници од Европски и Светски првенства, ние свршуеме што на пријателски се среќаваме со вакви репрезентации. Алал нека ни е, патетики сме! Ах Хари, Хари, знае како да го сврти вниманието од него и да не натера забраеме какви никакви резултати постигуеме у квалификации, ама битно Шпанија и Аргентина ни биле :uvo:
Сега очекуем да прочитам дека Хари треба заувек да остане на чело на ФФМ, заш голем успех имаме у фудбалот додека он е у куќата на фудбалот во Македонија, средил пријателски со Шпанија и Аргентина алоооо :jaj:

Само да не испадне априлилили работава...Штознам некако не ми е за верување.

Аргентина.... Меси ааааааааааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud:

Уште со Италија на ждрепка за Европско да се паднеме и со Бразил една пријателска и можам слободно да си умрам :icon_lol:

Како и да е оваа вест ептен ме радува, се молам да испадне вистина. Скептиците мислеа дека и Шпанија нема да дојде, а сепак ги видовме во најдобар состав. Оптимист сум, не губам ако се надевам :)

абе нека не испадне ништо од ова али барем нека донесат некоја друга исто така силна репрезентација, Германија,Англија,Италија,Франција.. најдобро би било Бразил :icon_cool

Супер! Аргентина според мене е во петте најатрактивни репрезентации, а за нас поатрактивен би бил само Бразил зато шо со атрактивниве европски репрезентации со некој сме се сретнале во квалификациите, а со другите можи идните квалификации.Со Аргентина и Бразил пријателскиве средби ни се единствена шанса!

Оф топик ама морам да го спомнем:

За со Иран никој не се најде да пренесува утакмицата, скапо им било многу. А гледајте МТВ 1 што дава у моментов, Куп на Италија: Катанија - Емполи. За тоа не е проблем...

Место да се радуеме на пласман на завршници од Европски и Светски првенства, ние свршуеме што на пријателски се среќаваме со вакви репрезентации. Алал нека ни е, патетики сме! Ах Хари, Хари, знае како да го сврти вниманието од него и да не натера забраеме какви никакви резултати постигуеме у квалификации, ама битно Шпанија и Аргентина ни биле :uvo:
Сега очекуем да прочитам дека Хари треба заувек да остане на чело на ФФМ, заш голем успех имаме у фудбалот додека он е у куќата на фудбалот во Македонија, средил пријателски со Шпанија и Аргентина алоооо :jaj:

Епа кога не можеме да се пласираме на сп или еп ова ни остана...што да се прави мора да се радуваме

После Баскија ќе играме пријателски натпревари со Јужно Косово, Трансилванија, Бретања, Патагонија, Западен Сибир и племето Абумбумбанџамбура од северозападна Нигерија...

Наместо да се организира "натпревар", идиотиве поради тие пари секоја година организираат натпревари со некои провинции wannabe репрезентации, страшно!

Се согласувам со ова Хари со туги пари си останува претседател доживотно и се вади со пријателски а дека нема да мрднеме од 5то место никој не го интересира

Колку и да сне слаби, колку и да сне неквалитетни јас секогаш че се радувам со настапите на Македонската репрезентација(нормално е дека колку сне подобри толку јас порадосен).За мене чест е шо живеам во независна држава која се вика Македонија и која држава има своја фудбалска репрезентација(колку и да е квалитетна едноставно наша е).
:oeoeoe:

Колку и да сне слаби, колку и да сне неквалитетни јас секогаш че се радувам со настапите на Македонската репрезентација(нормално е дека колку сне подобри толку јас порадосен).За мене чест е шо живеам во независна држава која се вика Македонија и која држава има своја фудбалска репрезентација(колку и да е квалитетна едноставно наша е).
:oeoeoe:
а не се чувствуваш предаден со шитнати утакмици против Андора ?

а не се чувствуваш предаден со шитнати утакмици против Андора ?

Се чувствувам ама истовремено гледајчи ја нашата реализација се сомневам дека беа шитнати.

Се согласувам со ова Хари со туги пари си останува претседател доживотно и се вади со пријателски а дека нема да мрднеме од 5то место никој не го интересира

А некогаш бевне повисоко???
За добар пласман треба добар состав, Македонија во моментов го нема тоа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom