Неколку прашања до тебе Дарданија во кој дел ти на Македонија живееш , и од кога живееш во Македонија односно од кога твојот деде е населен во Македонија да бида поточен ? Оваа би сакал да го дознаам ако сакаш одговори ми ,следно мое прашање е зашто вие шчкипитарите или извини ако сум го згрешил во пишувањето името на вашата нација ,ова го зимам за право да го напишам бидејки ти мене ме нарекуваш каурин иако знаеш дека ние сите Македонци сме Православни Христијани и дека Христијанството како религија постои повеке од 2014 години додека муслиманството постои некаде 1400 години (ако грешам слободно поправиме) и мислам дека се помалку бидејки кај вас муслиманите 1 календарска година е помалку од 12 месеци некаде 8 или 9 или помал денови во месецот (повторно поправиме ако грешам) не сакате да се изврши точен Попис со што вашата наметната теорија дека сте 20 % ќе падне во вода , следно прашање што не ми е јасно пред неколку дена имав прилика за прв пат да одам за Албанија и никаде не сретнав да се вее Албанско знаме како што се вее во Западниот дел на Македонија ?Постојат податоци за секое избирачко место во градот.
Постојат податоци за секое училиште во градот.
Во општина Тетово имаше 184 поламатуранти македонци , со ова бројка не можеш да бидеш 50-50 ни во Радовиш а камо ли во Тетово.
Остај ова , пошто правиш грешка во чекори ... кажи што сте обесправени вака, ко вас бије на тетово.[DOUBLEPOST=1396737935][/DOUBLEPOST]
Реков ли ? Памтам дека реков Бадник си слават во Мала Речица иако таму живеат 10.000 албанци и ниеден македонец .... пошто соговорникот ме убедуваше дека во Тетово нема слобода на движење , летаат куршуми врз каури и молотови коктели врз цркви со се верници во неа.
Онака гледаш македонци учат во средни училишта , гледаш македонци на Штулов и ДУТ ... вработени македонци и македонки во компании на албанци ..... а овдека на форум нешто друго се зборува , да не случајно реков не гледам јас добро.
Мислам дека се доволни овие прашања па подоцна на твоите одговори ке поставам и други прашања